Kako za 2 nedelje ojačati nokte u kućnim uslovima. Tretman za jačanje noktiju.

Slabi i krhki nokti su čest problem, ali uz ovaj jednostavan savet pomoći ćete im da budu zdravi i čvrsti. Stručnjaci preporučuju ovaj efikasan recept za jačanje noktiju, koji pomaže već posle nekoliko tretmana.

Najjednostavniji način da se ojačaju nokti u kućnim uslovima  je – svaki dan, ili barem svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje,  raditi 10-minutni tretman (kupku) sa morskom soli, koji sadrži neophodan kompleks minerala za jačanje noktiju.

Kako ojačati nokte u kućnim uslovima.

Za ovaj tretman biće potrebno:

– 300 ml tople vode
– 2 supene kašike morske soli
– kriška limuna
– nekoliko kapi maslinovog ulja

U manjoj posudi rastvoriti so. Spustiti vrhove prstiju u nju i držati 10 minuta.

♦ Nakon toga istrljajte nokte kriškom limuna i ostavite ih tako 5 munuta. So ojačava noktnu ploču, a limun je odlično izbeljuje i usporava rast zanoktica.

♦ Nakon 5 minuta  isperite ruke toplom vodom i utrljajte u nokte maslinovo ulje koje ih savršeno hidrira. Umesto maslinovog ulja možete koristiti kremu za negu ruku.

Ako proceduru radite pred spavanje, posle nanošenja kreme stavite na ruke pamučne rukavice: ovo će poboljšati prodiranje hranljivih materija u ploču nokta, a koža ruku postaje glatka i nežna.

Tretman radite svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje i rezultat neće izostati: imaćete čvrste, zdrave nokte, koji se više neće listati. Po potrebi, napravite pauzu od mesec dana i ponovite tretman.

Još: Samo tri sastojka vratiće tvojim noktima lepotu i zdravlje

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime