Uz pomoć ovih kapsula izgledaćete 5 godina mlađe

Pokazalo se da riblje ulje, koje se bez recepta može kupiti u svakoj apoteci, efikasno pomaže u borbi protiv bora. Da biste postigli željeni efekat, potrebno ga je samo utrljati u lice. Engleskinja Kler Goldvin je odlučila da proveri koliko je ovaj metod efikasan.

Špricem je izvlačila riblje ulje iz kapsula koje je kupila u običnoj apoteci. Kler je primetila da sredstva koja je ranije mazala na lice nisu imala tako loš miris. Ipak je odlučila da sazna jesu li tvrdnje mnogih nutricionista i autora raznih foruma o osobinama ribljeg ulja zaista tačne.

Smatra se da upravo riblje ulje krije dobro čuvanu tajnu mladosti i da masaža ovom supstancom zaista produžava mladost kože, jer riblje ulje obiluje vitaminima i masnim kiselinama.

Kler je nanosila riblje ulje na lice ujutru, nakon tuširanja. Isto je ponavljala i pre spavanja, nakon čišćenja kože. Kao dodatak, svakodnevno je pila po jednu kapsulu. Pre nego što je započela eksperiment, skenirala je lice specijalnim aparatom koji meri bore i druge defekte kože. U tome su joj pomogli specijalisti jedne londonske klinike.

Riblje ulje je imalo jak miris i Kler se plašila da će njen muž naprosto pobeći od kuće. Pa ipak je bila uporna i odlučila da eksperiment izvede do kraja.

Prva dva dana nije bilo nikakvih promena i tek petog dana je počelo perutanje u području brade. Nedelju dana kasnije, ljudi su počeli da govore kako joj koža blista. Niko se nije žalio na miris – Britanci su lepo vaspitan svet.

Nakon mesec dana redovne primene, Kler se obratila klinici, da utvrdi rezultate. Pokazalo se da maske od ribljeg ulja zaista ne hvale uzalud. Očistile su joj kožu, značajno poboljšale tonus lica, a bore oko očiju postale su manje izražene. I sama je primetila da joj se ten poboljšao.

Istina, primetila je neznatno crvenilo oko nosa, ali nestanak bora vredan je ovog malog minusa. Specijalisti su potvrdili da sada izgleda pet godina mlađe.

Ovde možete pronači Maske za lice od ribljeg ulja i Iskustva korisnika

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime