Pasta za zube kao radikalan način u borbi protiv bubuljica

Vrlo često mozete da cujete mišljenje, koje se zasniva na tome da u borbi sa bubuljicama odlično pomaže svima poznata pasta za zube. Da, dobro ste čuli – obična pasta za zube.

Na preporuku onih koji su već pokušali njeno dejstvo na sebi, možete da izaberite bilo koju, sem one u boji i helijevu. Zato kupite običnu pastu za zube i započnite lečenje.

Mnogi se pitaju: Da li pasta za zube može zaista ukloniti bubuljice?Odgovor je očigledan: ne samo bubuljice, već i da očisti i suzi pore na licu.

Na tome se i zasniva lečenje. Oni, koji su već eksperimentisali, tvrde da bukvalno preko noći ublažavaju se upale i bubuljice nestaju, što i nije neuobičajeno, jer pasta za zube sadrži triklosan i fluor, koji deluju na kožu kao antiseptik.

Ako odlućite da koristite pastu za oslobađanje od bubuljica, prvo izvršite mali test na reakciju: uveče namažite sa pastom mali deo kože i sačekajte do ujutru. Ako u toku noći koža ne pocrveni, možete bezbedno nastaviti sa tretmanom.

Nije loše, ako sastav paste u sebe uključuje lekovite biljke, kao sto su žalfija, kamilica itd. Procedura je vrlo jednostavna, koja uključuje dva koraka:

– mazati bubuljice (svaku zasebno) pre spavanja.
– ujutru se umiti.

Takođe, pasta za zube je dobra za umivanje. Jednom nedeljno umijte se sa pastom i nanesite dnevnu kremu – odlicno osvežava, zateže i sužava pore na licu.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

  1. Pasta za zube samo na prvi pogled pomaze, posto dezinficira. ALI pasta za zube ne samo da ne dozvoljava kozi da dise, nego i ima sastojke, koje nisu dobre za zagnojane, upaljene pore, kao na primer mentol i drugi stetni sastojci.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime