Moderne frizure sa šiškama za dame 45+

Damama starijim od 45 godina na raspolaganju je mnogo više modernih frizura nego što mislite. Žena u ovom dobu naprosto mora da ima stila i da izgleda moderno. Ko kaže da u petoj deceniji života više ne treba da eksperimentišete? Možete se usavršavati u svakom životnom dobu i sa najvećim zadovoljstvom nastaviti da tražite sebe.

Moderne frizure sa šiškama čine dame od 45+ svežim i elegantnim. Osim toga, šiške vrlo lepo koriguju oval lica, što ide na ruku savremenim zrelim ženama. Ove sezone su glavni trend varijacije karea i boba, kao i ultrakratki piksi.

Ako aktivno tragate za svojim stilom, naš izbor je za vas.

Kare + duge kose šiške univerzalna su varijanta za dame od 45+. Prednji deo karea može se ošišati kaskadno, tako da šiške čine nastavak frizure. Ako vam oval lica nije savršen, izbegavajte geometrijske linije i radije se opredelite za trimovanje, slojevitost i lagani prelaz šiški na osnovu frizure.

Srednji bob s ravnim šiškama moderna je alternativa ravnom kareu sa šiškama „a la Kleopatra“.

Mala asimetrija šiški znatno doprinosi zanosnom izgledu zrelih dama. Da bi se postigao maksimalan efekat, stilisti savetuju da se oko lica ostave najduži pramenovi frizure, a dužina se završi na 2-3 centimetra ispod sredine brade.

Duga slojevita frizura savršeno pristaje vitkim ženama izduženog lica

Duge šiške pokriće znake starenja oko očiju. Ako imate visoko čelo, bolje da šiške ne budu previše guste i duboke. Proređeni pramenovi vizuelno čine crte lica prefinjenijim.

Trimovane šiške + kare-bob sjajno poboljšavaju opšti utisak.

Pliće, trimovane šiške uklanjaju naglasak sa nesavršenosti gornjeg dela lica. Zajedno sa pramenovima u više nijansi, ovaj model frizure odgovaraće svim tipovima lica i kose.

Tanka kosa nije razlog da se lišite moderne frizure.

Kratki bob s ravnim razdeljkom i dugim šiškama koje padaju sa obe strane, učiniće vaše lice mnogo lepšim i privlačnijim. Dobro odabrana dužina šiški uspešno će mršavim damama zagladiti četvrtastu bradu i izražene jagodice.

Piksi + kratke šiške – kontrast koji podmlađuje i osvežava izgled.

Izduženi pramenovi napred divno ističu oval lica. Poluprozračne šiške koje prelaze obrve savršeno prikrivaju sitne bore i stavljaju akcenat na opšti prijatan izgled.

Izduženi kare s razdeljkom sa strane i gustim šiškama odlično je modno rešenje koje odgovara svim tipovima žena. Ova frizura je uvek atraktivna, odgovara mnogim modernim stilovima i vrlo lako se održava.

Dame sa tankom kosom treba da odustanu od gustih šiški, u korist gustine glavnih pramenova. Uravnoteženom dužinom karea i šiški učinićete svoju frizuru vrhuncem vašeg neponovljivog stila.

Ravne kratke šiške odgovaraju svim dužinama kose.

Najvažnije je pravilno proceniti stanje i gustinu kose, kao svoj i tip. Dame 45+ uvek treba da daju prednost šiškama ispod obrva, čime se sjajno prikrivaju male nesavršenosti gornjeg dela, a ukupni izgled postaje očaravajući.

Nosite li šiške?

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime