Aspirin za kosu: povratite sjaj i volumen beživotnoj masnoj kosi, i uklonite perut.

Danas devojke i žene imaju na raspolaganju bogat izbor sredstava za negu kose. I pored toga, one ne prestaju tražiti neobične načine za poboljšanje izgleda svoje kose.

Tako, neke od njih koriste aspirin, koji se, inače, koristi u kozmetičke svrhe (često za lice, u smislu čišćenja kože od bubuljica, akni i mitisera).

Aspirinom možemo odstraniti suvišnu masnoću iz kose, čineći kosu mekom, sjajnom i bujnom. Mnoge žene imaju pozitivno iskustvo u stopostotnom uklanjanju peruti, prilikom njegovog korišćenja.

Princip delovanja aspirina na kosu:

Aspirin možemo nazvati brzodelujućim sredstvom. Koristi se, kako oralno, tako i za spoljnu upotrebu za poboljšanje izgleda kose, pri čemu se njegovo dejstvo zadržava na određeno vreme.

Aspirin ne hrani koren dlake, već deluje na spoljni izgled kose. Stoga je efekat uočljiv već nakon prvog korišćenja.

Kako primenjivati aspirin za negu kose:

Aspirin (andol) možete dodavati u maske za kosu, na taj način što ćete isitniti 3-4 tableta u prah.

Kako primenjivati aspirin za negu kose

A postoji i jednostavniji način njegove primene. Treba samo isitniti 2-3 tablete aspirina i pomešati ih sa neophodnom količinom šampona, i tom smesom oprati kosu, zadržavajući je na glavi 2-3 minute pre ispiranja. Trenutan rezultat će vas zadiviti.

Poznato je da Dženifer Aniston, kojoj mnoge devojke i žene zavide na dužini i lepoti kose, koristi ovaj način besprekornog održavanja frizure.

Kako pokazuje praksa, najoptimalnije rešenje korišćenja takvog načina pranja kose je – jednom nedeljno.

Imajte u vidu da je aspirin (andol) acetilsalicilna kiselina, i važno je znati u kojim slučajevima ga ne treba koristiti. Tako, na primer, aspirin ne treba koristiti u slučaju da imate suvu, tanku, lomljivu, oštećenu kosu. Najpogodniji je protiv masne kose koja se i veoma brzo prlja.

Čitajte još: 11 situacija u kojima će vas spasiti običan aspirin

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime