Zašto su deca rođena u martu posebna

Osobe rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i da pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost.

10 osobina ljudi rođenih u martu:

1. Imaju veoma razvijenu intuiciju, znaju da procene karakter i da dobro analiziraju svaku situaciju. Vole da posmatraju i da procenjuju druge ljude. Teško ih je slagati.

2. Umetničke duše koje maštaju i imaju neviđenu kreativnost. Nadareni su za dizajn, likovnu umetnost, a posebno za muziku.

3. Darežljivi su i saosećajni i zato privlače druge ljude i omiljeni su u društvu. Čuvaju tajne i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, oni su povučeni i misteriozni kada je reč o njihovom privatnom životu. Ponekad vole izolaciju u miru i tišini.

5. Verni su i duboko posvećeni ljudima koje vole. Ostaće sa njima i u najtežim životnim trenucima.

6. Prilagodljivi su i znaju da se snađu i u najtežim situacijama. Smireni su, energični i sposobni za multitasking.

7. Vole putovanja i nove uzbudljive stvari, pa im odgovaraju boravak u prirodi i promena okoline s vremena na vreme.

8. Imaju filozofski pristup životu i pažljivo posmatraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom i nisu podložni tuđim uticajima.

9. Pozitivni su i puni zaraznog entuzijazma. Šire radost i osmehe gde god da se pojave.

10. Njihova strast ih neretko dovodi u dramatične situacije. Skloni su iznenadnim odlukama i brzim potezima. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime