Umetnost primanja poklona

Da biste povećali protok obilja u svoj  život,  veoma je važno naučiti primati. Mi dobijamo onoliko koliko i dajemo, dakle, i davati moramo onoliko koliko dobijamo. Ovaj bitan momenat mnogi ispuštaju iz vida.

Međutim, naučiti se primati nije tako lako, kako se čini. Temeljno proanalizirajte svoju reakciju na komplimente. Naučiti ih primati, jer, uz njihovu pomoć, ljudi realizuju svoju šansu da ih i uzvrate.

Sposobnost da lako primate sve što vam se daje, pomoći će vam da privučete obilje u život.

Ne odbacujte kada vam predlažu nešto dobro. Ako vam nude poklon, prihvatite ga, i jednostavno, zahvalite. Ako neko u restoranu želi da plati račun, ne raspravljajte se. Recite „hvala“ i dozvolite čoveku da učini  gest „davanja“.

Oslobodite se zabluda po pitanju poklona. Zaboravite na činjenicu da vas oni čine ranjivim, ili obaveznim. Ako ste dobili na poklon ono što se vam ne sviđa, dajte taj poklon nekome ko će mu se  obradovati. U ovom slučaju svi su na dobitku.

Odbijajući poklon vi blokirate protok obilja, ne samo u svom životu, nego i u životu onog od koga ste ga dobili. Kada i vi dajete poklon, zar ne želite da bude primljen?

Još: Nikad ne dolazite ni u čiju kuću praznih ruku

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime