Test: Ono što ste ugledali prvo – definiše vašu ličnost

Predlažem vam jednostavan način da sebe bolje upoznate. Ovaj test će vam reći da prvo što ugledate, odslikava vaše lične kvalitete:

Profil devojke ili lice starca?

Ako ste ugledali profil žene

Vi ste optimista, koji zrači pozitivnom energijom. Zainteresovani ste za mnoge stvari oko sebe i uvek ste zaokupljeni idejom da isprobate nešto novo.

Umete da budete impulsivni i spontani. Ako počnete temeljno planirati ostvarivanje svojih ciljeva moći ćete uštediti poprilično vremena i truda.

Volite pomagati drugim ljudima, velikodušni ste i znate kako podeliti sreću, na primer kroz volontiranje ili humanitarni rad.

Vi ste jaka i odlučna osoba. Nezavisno od okolnosti, vi čvrsto stojite na nogama i sigurno koračate napred. Tako i treba! Ne odustajte! Obavezno ćete dobiti zasluženu nagradu.

Vi ste od onih ljudi koji otvoreno dele probleme sa drugima i zajednički pronalaze rešenje,  ne drže sve u sebi.

Razvijate se i rastete kao ličnost, u ovome vam ponekad pomaže konstruktivna kritika, saveti i podrška kolega i prijatelja.

Ako ste ugledali lice starca

Vi ste mirna, iskrena i odana osoba. Mnogi vas smatraju pouzdanom osobom, koja zaslužuje poverenje.

Vi ste – rođeni lider.  Umete analizirati različita mišljenja, doći do jasnih rešenja i preuzimati inicijativu, usmeravajući grupu u pravom smeru.

Kada zacrtate cilj, pažljvo planirate svaki korak na putu ka njemu, i polako, ali sigurno, koračate ka njemu. Ovakav pristup čuva vas od impulsivnih i nepromišljenih odluka.

Takva crta karaktera kao skopruloznost, čini vas perfekcionistom. Doduše, to vas iscrpljuje više nego što mislite. Pokušajte češće da se opuštate i puštate stvari da idu svojim tokom. Ukus slobode pomoći će da se odmorite i dovesti u red um i telo.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime