Sve u svoje vreme

Neko završi fakultet sa 22 godine, a onda tri godine traži posao. Jedan je postao uspešan direktor sa dvadeset pet, a umro u pedesetoj. Drugi je postao direktor u pedesetoj, a poživeo devedeset. Neko je još uvek sam, a drugi već imaju porodicu i decu..

Makron je postao predsednik sa 39, a Robert Mugabe tek sa 63. Šumaher je postao šampion sa 25 godina, Nino Farino je u prvoj trci pobedio tek sa 44. Voren Bafet je postao milijarder sa 56, a Cukerberg već sa 23.

Kajli Džener je postala najmlađa milijarderka u 21 godini života, ostavivši daleko za sobom sve mlade muške milijardere. Čuveni irski pivar Artur Ginis imao je sa 56 godina 21 dete, a Džordž Kluni je sa 55 godina prvi put postao otac.

Svako na ovom svetu vodi svoju trku i ide sopstvenim putem, u svoje vreme. Vreme je za svakoga različito. Kad malo bolje razmislite, sve se na svetu odvija u svojoj vremenskoj zoni.

Vaši prijatelji mogu da budu ispred vas, a neki će možda ostati iza. Sve je to prirodno. Svako živi u svojoj vremenskoj zoni.

Ne treba zavideti i porediti se s drugima, jer oni su u svojoj vremenskoj zoni, a vi u svojoj. Život je trenutak, iščekivanje prave prilike da se ostvarite. I zato se opustite i uživajte.

Niste zakasnili.

Niste ni poranili.

Stižete u pravo vreme.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime