Optički test: Saznajte više o sebi

Lepa slika umetnika Oktavija Okampa ispočetka može da vas zbuni. Na prvi pogled, sa očima se nešto čudno dešava. Ali, to je samo prvih nekoliko sekundi, a onda počinjete da vidite jasnije oblike, prelazeći od jednog na drugi. Takva je moć optičke iluzije.

Da biste prešli ovaj test, neophodno je jednostavno pogledati na sliku, i izabrati ono što ste prvo uočili. Ispod slike pogledajte rezultate testa:

Cveće.

Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu. Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano sa poslom, zanimanjem ili novom vezom. Ne zaustavljajte se na već postignutom!

Maska.

Maska može ukazivati na to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu; drugu za komunikaciju sa roditeljima; i treću koja je namenjena za prijatelje. Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću, ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovek može prikriti svoje pravo lice, karakter ili namere. Ili, maskom se može definisati i lice koje nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko sakriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li da i vi treba da sakrivate svoje istinsko „ja“?

Žena.

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene  – to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Žena sa razbarušenom kosom – opasnost; a bolesniku – težak oporavak.

Lišće.

Lišće – simbol rasta, obilja i dostignuća, posebno ako je zeleno, sveže i sočno. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati srećan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasledstva.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime