Kladimo se da ćemo pogoditi koliko imate godina na osnovu toga kako se osećate?

Još niste završili školu, a osećate se mnogo starije od svojih vršnjaka? Ili pak, proslavili ste mnogo rođendana, a osećate se kao da vam je 20? Veoma često se biološka i emocionalna starost ne poklapaju.

Femina je pripremila test, koji će pokazati za koliko godina vas laže vaša lična karta. Nemojte se plašiti ako cifre budu veoma visoke ili niske, jer ovo ne predstavlja nivo intelektualnog razvoja, već to, kako vi prihvatate svet oko sebe.

Kako proći test: Saberite cifre navedene u opcijama odgovora i, u rezultatima pronađite dobijeni zbir:

1. Izaberite grupu boja koja vam se najviše sviđa.

2. Šta biste hteli da pojede ovog trenutka?

3. O čemu maštate?

4. Koji filmski žanr vam se najviše sviđa?

5. Ako bi vam neko predložio da naučite nešto novo, šta biste izabrali?

6. Najneprijatnija situacija za vas je:

7. Kako proslavljate svoj rođendan?

8. Pomislite na budućnost. Šta osećate?

9. Idealno mesto za odmor?

10. Šta vidite na ovoj slici?

1. Betmen

2. Sramota me da izgovorim

3. Drugo (svoja varijanta)

4. Šta se na ovoj žvrljotini može videti


10-17 bodova:
9 godina. U duši ste još uvek dete. Komunikativni ste, sve vam je interesantno, imate mnogo energije. Emotivno reagujete na sva dešavanja u vašem životu, i potrebni su vam ljudi s kojima ćete moći otvoreno sve da delite.

18-22 bodova: 15-19 god. Duša tinejdžera koja neprestano traži nove emocije, kojoj je potrebno da buntuje, da pokorava svet i otkriva novo, kako u sebi, tako i u drugim ljudima. To je period, kada se traži svoje mesto u životu.

23-30 boda: 20-29 god. Predivne godine. Vaša ličnost je već formirana. Vi sami znate šta i kako treba da radite, ali još uvek niste zaboravili ni šta je to veselje, ni kako treba da se odmorite.

31-35 bodova: 29-55 god. Vaš nivo svesti je dostigao srednje godine. Vi znate da svaki postupak nosi posledice, i ne dozvoljavate emocijama da upravljaju razumom. Ovo su divne godine za intelektualni rad i realizaciju sebe 100%.

36-40 bodova: preko 55 god. Doba sigurnosti, nikome ništa ne dokazujete, i znate kako da živite za sebe. Ne nosite masku, uvek ste svoji, filozofski odnos prema životu vas štiti od nepotrebnih razmišljanja i kompleksa.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime