Kako izgledaju žene najbogatijih muškaraca na svetu: to su najobičnije žene

Veruje se da su žene milijardera dugonoge lepotice, koje jedino obilaze salone lepote i žurke. Da li je to zaista tako? Odlučili smo da razbijemo mitove, koji čvrsto obavijaju sliku izabranica milijardera.

Mark Zakerberg i Prisila Čen

Imovinsko stanje Marka Zakerberga u novembru mesecu 2016. godine iznosilo je više od 50 milijardi dolara. Svoju buduću suprugu Mark je upoznao još dok je studirao na Harvardu. Uvek ga je podržavala i verovala u uspeh ideje stvaranja društvenih mreža.

Venčali su se 19. maja 2012., priredivši skromnu proslavu u dvorištu njihove kuće. 2. decembra 2015. god. Mark i Prisila su dobili kćerku. A krajem avgusta 2017. godine, 33-godišnji Mark je postao otac po drugi put: njegova 32-godišnja supruga podarila je, osnivaču mreže Facebook, još jednu kćerku.

Voren Bafet i Astrid Menks

Voren Bafet je jedan od najpoznatijih investitora. U novembru 2018. na računu je imao više od 70 milijardi dolara. On i Astrid su se upoznali 70-ih godina prošlog veka, kad je ona još radila kao konobarica. Razlika u godinama između njih je 16. Evo šta znači, da za ljubav nisu bitne godine.

Bil i Melinda Gejts

Bil Gejts je u novebru 2018. imao više od 80 milijardi dolara. Sa svojom budućom suprugom upoznao se krajem 80-ih godina na jednoj konferenciji „Microsoft“. Ona je bila član kompanije. Venčali su se 1994. Danas Bil i Melinda imaju troje dece. Ovi supružnici su osnivači i najvećeg humanitarnog fonda.

Lari Pejdž i Lusinda Sautvort

Lari Pejdž je jedan od osnivača Google. U novembru mesecu imao je više od 40 milijardi dolara. O njegovoj 7 godina mlađoj supruzi se malo zna. Ona se trudi da se sakrije od očiju javnosti. Poznato je da su sklopili brak posle svega nekoliko meseci zabavljanja.

Džef i Mekenzi Bezos

Džef Bezos je osnivač kompanije Amazon. U novembru 2018. imao je više od 70 milijardi dolara. Sa svojom budućom suprugom upoznao se 1992. godine. U intervjuu za američki Vogue, Mekenzi je izjavila: „Naše kancelarije su bile jedna do druge. Po ceo dan sam slušala njegov predivan smeh. Kako sam mogla da se ne zaljubim?“ Nakon godinu dana oni su se venčali, i danas imaju četvoro dece.

 

Ričard i Džoan Brenson

Osnivač kompanije Virgin Group je u novembru 2018. imao 5 milijardi dolara. Buduću suprugu je upoznao u antikvarnici, a nakon toga joj se, bez obzira što je ona bila udata, udvarao narednih godinu dana. Ona je ostavila muža i prešla da živi kod upornog obožavaoca. Ovaj par ima dvoje dece – kćerku Holi i sina Sema.

Amansio Ortega i Flora Perez Markote

Osnivač najveće kompanije u industriji mode – Inditex, koju čine brendovi Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque i Lefties, u novembru 2018. je imao više od 70 milijardi dolara. Flora je dugo vremena radila kao njegova sekretarica, a 2001. su se venčali.

Amansio Ortega i Flora Perez Markote

Imovinsko stanje predsednika saveta direktora H&M  u novembru 2018. iznosilo je skoro 20 milijardi dolara. Njegova žena Karolina apsolutno nije čovek iz javnog života. I sam Person nastoji da se njeno ime što manje povlači po novinama i internetu. Poznato je da imaju troje dece i da vode jednostavan život, bez ičega suvišnog.

 Bernar Arno i Elen Mersije

Vlasnik modne kuće Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sefora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot, u novembru 2018. je imao više od 30 milijardi dolara. Sa suprugom ga je spojila muzika: Bernar je ljubitelj klasičnih kompozicija, a Elen je profesionalna pijanistkinja. Ovaj par je u braku od 1991. god. Imaju petoro dece: dvoje Bernarovih iz prvog braka i, trojicu sinova, koje je rodila Elen.

Majkl i Suzan Dejl

Majkl je u novembru 2018. na računu imao više od 20 milijardi dolara. Buduću suprugu upoznao je na sastanku, naslepo. Suzan je bila profesionalna sportistkinja, čak je učestvovala i na svetskom takmičenju u triatlonu. Zgodna plavuša, koja je jednako brzo plivala, vozila bicikl i trčala, – osvojila je Dejla. Danas imaju četvoro dece.

Majkl Blumberg i Dijana Tejlor

Majkl Blumberg je političar, preduzetnik i bivši gradonačelnik Njujorka. U novembru, 2018. imao je više od 40 milijardi dolara. Od prve žene se razveo, a s Dijanom je u braku od 2000. god. Ovaj par je više puta izjavio da ne vidi smisao zvaničnog sklapanja braka.

Dejvid i Džulija Koh

Dejvid Koh je vlasnik korporacije koja se bavi proizvodnjom, trgovinom, investicijama, preradom nafte, hemijskim proizvodima, veštačkim vlaknima i plastikom. U novembru 2018. imao je više od 40 milijardi dolara. Venčali su se pre 20 godina i sada imaju troje dece. Džulija se retko pojavljuje u javnosti. Svoje vreme je posvetila porodici i humanitarnom fondu Kohovih.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

4 KOMENTARA

  1. Ahaahhaha, poenta je u tome da su i ove žene doprinele uspešnosti njihovih muškaraca, a varanje je problem u glavi, ne ide uvek u paketu sa bogatstvom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime