Deset devojaka koje su smatrali ružnim, a one su imale hrabrosti da dokažu suprotno

Nažalost, svet je uređen tako da se ljudi, koji se razlikuju od drugih, često nailaze na podsmeh. Potrebna im je velika hrabrost da zavole sve „različitosti“ svoje spoljašnjosti i da se izbore s kompleksima.

Femina je odlučila da vas upozna sa devojkama koje su dokazale celom svetu da su zapravo lepe. One su inspiracija za sve one koji teže da budu u harmoniji sa sobom.

Ilka Bril

Ilka Bril (Ilka Brühl) se rodila s rascepom lica, ali bolest je nije slomila. Ova devojka veruje da je svet ispunjen lepotom i svoju životnu priču deli na Instagramu.

Sofija Hadžipanteli

Velike spojene obrve stvorile su od Sofije Hadžipanteli (Sophia Hadjipanteli) sa Kipra pravu zvezdu društvenih mreža i ljubimicu kreatora. Nazivaju je modelom koji je uspeo da promeni standarde lepote.

Svanti Paulina

Ova vedra devojka ne pokušava da sakrije pege i ponosi se različitošću koju joj je podarila priroda. Na Instagramu se više od 200.000 pratilaca Svanti Pauline (Swantje Paulina) divi njenom izgledu.

Tabrija Mejdžors

Impozantni model za velike brojeve Tabrija Mejdžors (Tabria Majors) ne samo da ima mnogo pratilaca na Instagramu, na kome dokazuje da ne zaostaje za devojkama Viktorija Sikreta, već zajedno sa prijateljicom piše podkastove o smelosti da bude ono što jeste.

Lote Zuidema

Uspešan model, neobičnog izgleda, uspela je da sve ubedi u svoju lepotu. Fotografi obožavaju Lote (Lotte Zuidema) zato što njena harizma i individualnost ulepšavaju svaki kadar.

Alis Vilson

„Nikada nisam mislila da sam dovoljno lepa da postanem model, zato što nisam videla modele koji liče na mene.“ – kaže Alis Vilson (Aleece Wilson). Sada se ovom devojkom oduševljavaju Aleksandar Vang i Mark Džejkobs.

Laura Lind

Laura Lind (Laura Lind) – nova zvezda modne agencije Junik models, prikazuje raznolikost lepote. Iako njena karijera tek počinje, neće nas iznenaditi ako se o Lauri uskoro bude govorilo širom sveta.

Arina Ljubiteleva

Ovaj ukrajinski model želi da postane primer devojkama nestandardnog izgleda i ubeđena je da su nedostaci njena prednost. Upravo zato Arina ne krije velike uši i samouvereno pozira modnim fotografima.

Luna Šulc

Harizmatični model Luna Šulc (Luna Schulze) ne stidi se retkih zuba i dok se smeje hrabro pokazuje sva 32 zuba. Karijerom ove devojke bavi se agencija Junik models.

Ešli Soto

Ešli Soto (Ashley Soto) je imala 12 godina kada je saznala da boluje od vitiliga. Sa užasom se seća tinejdžerskih godina i podsmeha vršnjaka. Sada je ova devojka naučila da voli sebe i od osobenosti svog tela napravila umetnički projekat.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

  1. Do skoro sam mislio da savršen izgled ne postoji, da je stvar ukusa kome se koja žena svidja ili ne. Siguran sam da upravo te neke sitne anomalije, ili nepravilnosti čine jednu ženu prelepom, kompletnom, i upečatljivom. A onda sam obratio pažnju na izgled srpske pevačice Sare Jovanović i shvatio da ipak postoji savršenstvo. Molim vas da svi pogledate njene fotografije i u koliko neko nadje manu neka je napiše. Čak sam i dobio nekoliko opklada sa drugarima ali i drugaricama , koji su pokušali da pronadju nedostatak. Čak mi i devojka sa kojom sam u vezi kaže da bi mogla da mi oprosti prevaru ukoliko bi to bilo sa Sarom Jo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime