Čudo grudnjak će pomoći ženama da pronađu pravu ljubav

Japanski proizvođač donjeg veša osmislio je neobičan način kako da pomogne damama da pronađu svoju pravu ljubav.

„Ravizhur“ je povodom svog desetogodišnjeg jubileja predstavio jedinstven brushalter koji će činiti mnogo više od obične podrške grudima – ovaj pametni komad veša će pomoći da pronađete pravu ljubav.

Nazvan „Tester istinske ljubavi“, ovaj inovativni grudnjak je zapravo opremljen senzorima koji prate puls i druge biološke pokazatelje. Podaci se kontinuirano prenose putem Bluetooth-a na vaš mobilni telefon, a specijalna aplikacija analizira te informacije uz pomoć posebnih algoritama i predefinisanih podataka.

Ali, kako grudnjak zna da ste pronašli pravu ljubav?

Grudnjak neće reagovati na strah ili stres, čak iako se vaše srce ubrza. Kako tvrde izumitelji, ovaj čarobni veš će vam dati signal samo kada budete dovoljno uzbuđeni i kada vaš organizam počne lučiti kateholamine – fiziološki aktivne supstance koje utiču na autonomni nervni sistem i stvaraju osnovu za pravu ljubav. To je trenutak kada ćete znati da ste sreli nekoga posebnog.

Jer ovaj „pametni“ brushalter ima kopču koja se otvara samo kada je žena zaljubljena

Ova neobična kreacija je trenutno dostupna samo za uređaje koji koriste IOS, ali tim „Ravizhur“ tvrdi da će ovaj grudnjak postati neprocenjivo otkriće za dame širom sveta. Nažalost, još uvek nisu objavili informacije o ceni i datumu puštanja ovog čarobnog brushaltera u slobodnu prodaju.

Još 25 dokaza da Japanci žive u budućnosti

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime