U Švajcarskoj postoje bioskopi u kojima možete rezervisati bračni krevet

Jedan bioskop u Švajcarskoj potrudio se da svojim posetiocima pruži potpuni ugođaj gledanja filmova „kao kod kuće“ tako što je „dosadna“ sedišta zamenio udobnim velikim krevetima.

Ovaj neobičan bioskop u Švajcarskoj ima 11 kreveta sa podesivim naslonima za glavu, sivim i bež posteljinama i dva jastuka.

Pored kreveta se nalaze čak i noćni ormarići kako bi iskustvo bilo što je više moguće „kao kod kuće“.

Bioskop nudi VIP ulaznice za koje dobijate bračni krevet za ležanje i besplatnu hranu. VIP ulaznica košta 49 franaka (oko 48,50 dolara) i uključuje besplatnu hranu i piće, dok redovne karte koštaju 19.50 franaka (ili 19 dolara).

Ako kupite VIP kartu nećete morati ni da čekate u redovima da biste dobili grickalice i piće.

Bioskop vam nudi čak i kućne papuče za potpuni ugođaj, a u slučaju da vam ni to nije dovoljno, Venanzio Di Bacco, direktor kompanije Pathe Švajcarska je takođe objavio da lansiraju novu ponude hrane, koja uključuje vafle i palačinke.

Za one koji brinu o higijeni, Venanzio Di Bacco rekao je medijima da će se posteljina menjati između svakog pojedinačnog filma.

“Higijenski aspekt nam je veoma važan”, dodao je on.

Ne samo da odrasli mogu da uživaju u novom filmskom iskustvu, tu je i bioskop za mališane, za koje karta košta 14.50 franaka.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime