14 zvezda kojima je frizura promenila život

Ko zna kakva bi bila sudbina nekih zvezda, da jednog dana nisu odlučile da značajno izmene svoj izgled jer upravo jedinstven stil pomaže umetniku da se izdvoji među stotinama drugih i ugrabi svoj komad slave.

Pravo je čudo koliko nova frizura može da promeni nečiji izgled, a ponekad i da utiče na njegovu sudbinu.

Poznate ličnosti koje je Femina odabrala kao primer, očigledno to dokazuju.

Pamela Anderson

Odluka da se ofarba u plavo označila je prekretnicu u karijeri Pamele Anderson. Skromna smeđokosa devojka iz susedstva teško da bi osvojila srca miliona, ali bujna platinasta plavuša odmah je postala glavna zvezda TV ekrana i stekla gomilu obožavalaca.

Džejson Momoa

Džejson Momoa je samo mogao da se pridruži beskrajnom spisku simpatičnih glumaca, da nije odlučio da pusti kosu. To mu je dalo muževnost, pomoglo da postane zvezda i osvoji srca obožavalaca širom sveta.

Maraja Keri

Maraja Keri je bez sumnje uvek bila slatka, ali slavna pevačica se već treću deceniju ne rastaje od svetlih pramenova. Od starih kestenjastih lokni nije ostalo ni traga.

Dženifer Lopez

Džej Lo dugi niz godina ne menja svoj jedinstveni imidž: pramenovi sa efektom kose izbledele od sunca i preplanuo ten. Svi smo navikli da je tako vidimo, mada verni obožavaoci nisu zaboravili kako je izgledala kad je pravila prve korake u Holivudu.

Dita fon Tiz

Dita fon Tiz je, za razliku od svojih koleginica, svoju plavu kosu ofarbala u zift crno. Danas je prosto nemoguće drugačije zamisliti kraljicu burleske.

Arijana Grande

Konjski rep je postao zaštitni znak Arijane Grande. Ali do toga nije došla odmah. Na samom početku karijere, mlada pevačica je obično nosila raspuštenu kosu i jedino eksperimentisala sa njenom bojom.

Lana del Rej

Retro ajlajner i tamne, duge lokne – rekli bismo da je Lana del Rej uvek tako izgledala. Ali verni fanovi je pamte kao platinastu plavušu. S takvom frizurom je predstavila svoj prvi album.

Šakira

Šakirine bujne kovrdže su njen neizostavni atribut od samog početka karijere, ali pevačica prilično često menja boju kose. Plava, kestenjasta i vatreno riđa – pop zvezda je isprobala sve, ali se nikada nije vratila prirodnoj boji.

Nikol Kidman

Danas se u ovoj maloj sanjalici kudrave, crvenkaste kose teško može prepoznati slavna holivudska diva. Začudo, upravo je taj imidž pomogao Nikol Kidman da dobije svoju prvu ulogu.

Brižit Bardo

Jedna od najpoznatijih plavuša u istoriji nije mogla da se pohvali prirodno plavom kosom. A kultna babeta, koja je Brižit uzdigla do ikone stila, nije ništa drugo nego rezultat izvanrednog rada stilista.

Dženifer Aniston

Milioni žena širom sveta danas sanjaju o njenim savršenim pramenovima, a malo ko se seća da je pre nego što je stvorila taj kultni imidž, Džen imala tamno kestenjastu grivu i šiške, koje su bile u modi 90-ih.

Katrin Denev

I Katrin Denev je dugi niz godina verna svom imidžu. Plava gusta kosa začešljana unazad postala su zaštitni znak slavne glumice. A samo predani obožavaoci znaju da je na samom početku karijere legendarna zvezda Šerburskih kišobrana zablistala na platnu sa svojom prirodnom tamnom bojom kose i kratkom bob frizurom, po modi tog vremena.

Selin Dion

Kao prava diva, Selin Dion se ne plaši da eksperimentiše sa stilom, mada boju kose ne menja dugi niz godina. A malo ko pamti kako je sve počelo: na početku svoje karijere, pevačica je bila brineta.

Končita Vurst

Od pobede na Evroviziji, šokantni imidž Končite Vurst menjao se mnogo puta. Pa ipak, mnogi ga najbolje pamte sa dugom kosom, negovanom bradom i zanosnim pogledom. Ali na početku svoje karijere, još nepoznati pevač Tomas Nojvirt izašao je pred publiku austrijske emisije Starmanija sa blistavim osmehom i kratkom frizurom.

Šta mislite, treba li umetnik da tokom čitave karijere zadrži isti imidž ili su promene neophodne?

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime