Ovo je najiskrenija reklama donjeg veša.

Britanski proizvođač donjeg veša Curvy Kate napravio je rimejk kontroverznoj reklamnoj kampanji Victoria’s Secret “ Savršeno telo“, ali sa realističnim modelima.

Curvy Kate pokazao je savršene i lepe, ali pri tome obične, a tako različite žene, čije su mere razlikuju od onih koje se nama nameću.

Pre godinu dana, kompanija Victoria’s Secret bila je podvrgnuta teškim kritikama od strane javnosti za nametanje svojih ideala lepote, i idealnog tela.

U Velikoj Britaniji, po tom pitanju, na sajtu Change.org bila je objavljena peticija kojom se pozivalo  da se izvini svim ženama za reklamu u kojoj su „idealnim“ proglašene mere daleke od realnosti.

Kao odgovor na reklamu „anđela“, kompanija Curvy Kate organizovala je svoj projekat, u kojem je pokazala prave, i ne manje privlačne žene.

Kompanija je, takođe, organizovala kasting, u kojem je svaka žena mogla učestvovati. 10 odabranih, postale su zaštitna lica nove kolekcije kupaćih kostima i donjeg veša.

Čitajte još: Evo kako treba da izgleda idealna ženska figura.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

  1. Ne,neee.. Necemo propagirati gojaznost, kao nešto normalno, pogotovo kad su mlade zene u pitanju. Zna se kako izgleda, zdrava i zgodna žena, ovako sigurno ne. Samo se vi tješite, ali ne navodite mlade, na krivi put..

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime