Uvijanja sa medom – efikasna metoda za mršavljenje.

 

Upotreba pčelinjih proizvoda u medicini i kozmetologiji se praktikuje odavno. Med je dobar pomoćnik u mršavljenju i efikasan u borbi protiv celulita.

Probajte tretman „Medeno uvijanje“ za smanjenje obima na određenim delovima tela. Med je bogat vitaminima E, C, grupe B i što je najvažnije – ovi vitamini se nalaze u njegovoj strukturi dugo.

Uvijanja sa medom – efikasna metoda za mršavljenje.

 


1.Zagrejte na vodenoj pari manju količinu meda, dodajte cimet  i nanesite na problematične delove tela. Na 2 kašike meda ide 1 kašika cimeta.

2. Uvijte se običnom folijom za domaćinstvo, obucite tople stvari.

3. Sedite ili lezite i pokrijte se jos toplijim ćebetom. Ostanite tako 30-40 minuta. Preporučljivo je piti topli čaj, najbolje zeleni.

4. Nakon toga, sklonite celofan, i uradite sledeći tretman:

lepite dlanovi na zone gde je med, pa brzo odlepljujte. Radite to što intenzivnije, 5-10 minuta. To će malo boleti, ali na taj način izlaze toksini kroz pore kože. To je normalna reakcija i označava da su toksini izašli. 

5. Istuširajte se toplom vodom. Koristite skrab za telo, utrljajte u mesta od medenog uvijanja. Osušite se i stavite na kožu hidratantnu kremu.

Uvijanja sa medom - efikasna metoda za mršavljenje.

Takva uvijanja sa medom za mršavljenje stvaraju efekat saune, koji podpomaže u postizanju željenih rezultata. Dva puta godišnje se preporučuje 2 kursa medenih uvijanja, po 7-14 tretmana na svaki drugi dan.

Ovi tretmani pomoćiće vam ukloniti nekoliko centimetara sa struka, kukova i zadnjice i rešiti se nenavisnog celulita. I što je najvažnije – oslobodiće i očistiće vas organizam od toksina i drugih štetnih materija.

[ratings]

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

2 KOMENTARA

  1. Nevjerovatno.
    Pripadam onoj vrsti ljudi koji vjeruju i sve i u ništa.Mislim da su to najjadnije osobe,a pripadam i ja njima.Istina mene jesu savladale godine,preko 82,a to je to doba kad se simptomi starosti i bolesti izmješaju i nikad neznate što je u pitanju.Pa već više od 7 godina patim od slabe kondicije,kad hodam zadišem se,a artritis da i ne spominjem.U svom očajanju nisam se mogao ničim tješiti osim da je to prirodni pratioc starosti.I evo razloga zašto ovo pišem.Negdje davno sam pročitao da med i prah od cimeta mnogo pomažu u takvim tegobama,ali ja zakleti skeptik,samo odmahnem rukom,pa ponešto da oprostite i posujem i nastavi da patim.I neznam šta me je inspirisalo,mene ovakvog skeptika i ja kupim teglu meda kupim i 4 kesice od po 10 grama,pa to sve dobro izmješam drvenom varjačom i lijepo svakog jutra namažem na kriškicu hljeba pojedem popijem kahvu i eto,velim da i to isprobam,a bogami nevjerujem,ali eto za hatur savjesti,pa i to.Prošlo je tako desetak dana možda i manje i danas u večer krenem do svoje prodavnice gdje obično kupujem namirnice,a da kažem da je ona poprilično uz brdo i svaki put bi mi bila duša u nosu dok se uspenjem.I vidi Božjek čuda došao ja do prodavnice pa nemogu da vjerujem,nisam se u opšte zadihao,jest da me noge bole od artritisa,ali nevjerovatno kako mi se vratila kondicija,ma nemogu da vjerujem dok ovo pišem,sve misli da mi se pričinilo,ma da nije ovako kasno,skoro ponoča,opet bi napravio tu maršrutu do prodavnice da se uvjerim da mi se to dogodilo,jedva čekam jutro da idem da se ponovo uvjerim.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime