Za 5 minuta izbelite zube: Kako izbeliti zube aktivnim ugljem.

Za one koje žele iskoristiti domaću metodu izbeljivanja zuba, odličan način je korišćenje aktivnog uglja. Ova metoda je stara, proverena, bezbedna, jeftina i opštedostupna.

Mnogi ljudi koji su koristili aktivni ugalj za izbeljivanje zuba, zabeležili su efikasnost i jednostavnost ove procedure. Pozitivni rezultati su vidljivi već posle prve upotrebe. Ako se čišćenje sprovodi regularno, može se postići veoma izražen efekat.

Takođe, treba napomenuti, da za razliku od drugih popularnih i neprofesionalnih sredstava za izbeljivanje zuba, aktivni ugalj nema negativnih posledica u vidu upala desni i istanivanja zubne gleđi.

Kako izbeliti zube aktivnim ugljem

Kako izbeliti zube aktivnim ugljem.

– Rastvoriti 2 tablete aktivnog uglja u manjoj količini vode.
– Sipajte nekoliko kapi vode u staklenu ili keramičku posudu i dodajte u nju izdrobljeni ugalj.
– U dobijenu smesu umočite četkicu i perite zube 2 minute.
– Isperite usta i ponovite proceduru.
– Pokušajte pažljivo ukloniti sve tragove uglja iz međuzubnog prostora.

Aktivni ugalj je bezukusan i sama procedura ne izaziva nikakve neprijatne osećaje.

Takođe, možete jednostavno žvakati tabletu aktivnog uglja, a posle oprati zube pomoću četkice i paste. Takođe, možete posuti u prah isitnjeni ugalj na četkicu povrh paste za zube, i ovom smesom oprati zube.

Aktivni ugalj ima blago abrazivno dejstvo i već posle treće procedure osetićete kako vaši zubi  škripe, očisćeni od otpornih naslaga, koje se ne mogu ukloniti tokom uobičajenog higijenskog čisćenja. Ovom procedurom postići ćete sličan efekat kao posle profesionalnog čišćenja zuba od naslaga i kamenca kod stomatologa.

Proceduru izbeljivanja zuba aktivnim ugljem treba sprovoditi jednom u 7-10 dana (to zavisi od stanja vaše zubne gleđi i osetljivosti zuba).

Saznajte, kako možete napraviti:  Domaći sapun sa aktivnim ugljem , Gel za tuširanje sa aktivnim ugljem  i  Efikasnu masku za čišćenje pora na licu

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

6 KOMENTARA

  1. Slikala sam zube pre i posle tretmana i rezultat je neverovatan.Razlika u boji je momentalna, ne mogu da verujem!!! Naravno da nisu odmah blistavo beli i savrseni, ali zaista su belji. Nastavicu da koristim aktivni ugalj i videti kako ce biti nadalje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime