Sudbina na dlanu

Od davnina ljudi su pokušavali pročitati svoju sudbinu po linijama sa dlana. Na našim dlanovima iscrtane su različite figure, koji imaju određeno značenje.

Pored trouglova, zvezda i rombova, postoje i drugi oblici kao što su trozubac, polumesec, riba i krst. Pogledajte pažljivo svoj dlan. Ako ste na njemu pronašli jedan od ovih oblika, evo šta oni znače.

Sudbina na dlanu.

Trougao.

Pronašli ste na svom dlanu trougao? Onda znajte da posedujete mega-talenat! Trougao, bilo koje veličine, ukazuje na prisustvo posebnog talenta. I što je trougao veći, imate veće šanse da postanete veoma cenjena osoba u društvu.

Zvezda.

Ako vaš dlan krasi figura u obliku zvezde, koja se sastoji od preseka sitnih linija, vi ste vlasnik moćnih i specifičnih sposobnosti. Položaj zvezde na vrhu linije života ispod kažiprsta govori o vama kao o veoma inteligentnoj i pametnoj osobi, posvećenoj nauci, filozofiji ili religiji.

Romb.

Linija sudbine na dlanu formira jednu od strana romba, što govori o vašem neobuzdanom duhu, avanturizmu i želji za istraživanjem nepoznatog. Takve ljude krasi neverovatna hrabrost koja se, čak, graniči sa nemogućim. Vidite kod sebe romb? Onda ste istraživač koji voli da rizikuje, jer za vas, rizik opravdava sva sredstva.

Riba.

Ovaj oblik veoma je sličan rombu, ali osobenost se  krije u trouglu ispod osnovnog oblika, koji liči na rep ribe. Čovek, koji pronađe kod sebe ovaj simbol, veoma je religiozan.

Polumesec.

Ako na svom dlanu posedujete dve linije koje u preseku formiraju srp ili polumesec, vi bukvalno možete predvideti budućnost. Vaša intuicija je toliko jaka, da vaši prijatelji često traže od vas savet. Prepoznajete sebe?

Trozubac.

Linija života na dlanu, podeljena na tri dela, formira trozubac: vi ste u pravom smislu vlasnik božanske zaštite, i ništa vas ne može  povrediti.

Krst.

Ovaj simbol označava da ste produhovljena osoba, ali niste spremi da istražujete granice ljudskog duha. U većoj meri vi ste osoba koja poseduja neka specifična duhovna znanja.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime