Na ovom sajtu možete locirati bilo koju kuću i ulicu, bilo gde na svetu!

Na internetu postoji sajt na kojem, za samo par sekundi, možete pronaći bilo koju kuću u bilo kojoj ulici naše planete. Jednostavno ukucajte adresu (ulicu, broj kuće ili zgrade i grad) koja vas zanima, i to je to!

Takođe, možete izvesti virtuelnu šetnju ulicom, ili recimo, razgedati kuću ili zgradu, koja vas interesuje, sa svih strana.

Veoma je zgodno kad tražite određenu kuću ili zgradu u nekoj ulici, ne mora vam više niko objašnjavati pokazujući prstom, već jednostavno, uđite na ovaj sajt i sami lako pronađite željenu adresu.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

22 KOMENTARA

  1. zelela bi da vidim moju roditeljsku kucu u Novoj Gradiski u Hrvatskoj,gde trenutno zivi moja sestra sa svojom porodicom. Njihova je adresa Dujic Gordana Ul. Ivana Gorana Kovacica br.65. Nova Gradiska u drzavi Hrvatska

    • Imate sve to i još precznije na domaćem portalu 11811.rs i istoimenoj android aplikaciji. Proverite ulice u nekom manjem mestu pa ćete videti. Naravno ne postoji svuda street view ali je lokacija preciznija od Google mape!

  2. Ovo nije tacno sto se tice Srbije, Kuca mi se nalazi u Mladenovcu ali ono mi pokazuje ulicu u Banatu.
    Trazila sam jednu adresu u Svedskoj i bilo je tacno. Izgleda da jos niste usavrsili sa adresama u Srbiji.

  3. Ja sam upravo nasla grad gde sam provela detinjstvo,nisam mogla da vidim kako sada izgleda kuca al dvoriste sokak kuce pored nas sve je tu kao sto pamtim,prelep osecaj

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime