Recite kakvog su oblika vaše obrve, a mi ćemo vam reći kakav je vaš karakter

Ako su oči – ogledalo duše, onda su obrve – njihov ram. Ali, čak i ovaj okvir može reći dosta o našem karakteru.

Verovali ili ne, oblik vaših obrva mnogo više govori o ličnosti, i podsvesno šalje poruku drugoj strani. One odslikavaju naše samopouzdanje, organizacione sposobnosti, motivaciju, kao i način na koji donosimo odluke.

Predlažemo da odmah testirate ovaj pristup na sebi ili drugima. 

Šta oblik obrva govori o vašem karakteru:

Obične

Obrve prosečne širine i luka svedoče o privrženosti tradicionalnim vrednostima i otvorenom karakteru. Pri tome, vi niste skloni dramatizovati događaje, zato je drugima, po pravilu, lako biti u vašem društvu.

Superdugačke

Vlasnici dugačkih obrva mogu parirati bilo kom stresu, i veoma su komunikativni. To su snažne individualne ličnosti sa neiscpnim unutrašnjim resursima i širokim spektrom interesovanja.

Ako je to vaš slučaj, onda ste sve probleme navikli rešavati samostalno, i retko u njih uključujete okolinu. Obično su to dobri radnici, koji mogu da se nose sa velikim projektima i takmičarski su raspoloženi.

Kratke

One su tipičan znak toga da imate veze sa osobom koja se ne uzbuđuje mnogo. Veoma ste pažljivi prema detaljima i obično ste veoma čvrsti.

Ne volite slušati pritužbe drugih, jer se i sami ponekad teško nosite sa teškoćama. Jednostavno, niste zainteresovani da se suočavate ni sa dramama svojih prijatelja.

Obrve sa visokim lukom

Obrve koje su postavljene visoko iznad očiju i veoma su zaobljene, opisuju osobu koja nije baš pristupačna, već se drži na distanci, jer je malo osetljivija. Takvim osobama treba malo više prostora i vremena kako bi se uklopile. Važe i za perfekcioniste i imaju odličan ukus.

Niski lukovi

Obrve koje su postavljene bliže očima obično govore da je u pitanju vedra i komunikatvna osoba, te osoba koja se drži svojih obećanja. Štaviše, postoji i nadimak za ovakve obrve „trenerske obrve“, jer ovi ljudi ostaju uz vas sve dok ne pobedite.

Guste

To su prirodno samopouzdane osobe, koje glavu drže čvrsto na ramenima i brzo shvataju šta se oko njih dešava. Sigurni ste u sebe i u svoju privlačnost, lako rešavate konfliktne situacije, a na putu ka svom cilju, ne može vas niko zaustaviti.

Vi niste posebno zabrinuti za mišljenje okoline, jer vam je vaš život mnogo važnije od toga. Nekada se lako iznervirate ako vas neko koči u ostvarivanju želja.

Tanke

Tanke obrve – znak urođene delikatnosti. Sukobi – nisu za vas, vešto ih izbegavate  kad god je to moguće. Ponekad sumnjate u sebi i verujete više drugim ljudima nego sebi. Oprezni ste, i zato sve u životu, držite pod kontrolom. Idealan ste slušalac i dobra duša, šta drugo reći.

Trouglaste

Oštre i «slomljene» obrve govori o mobilnosti i brzini u svemu: vi brzo analizirate sve što se dešava oko vas, i u letu donosite odluke. Da li je to dobro ili nije, ali takva spontanost ima svoje prednosti: sa vama nije dosadno.

Predodređeni ste lider, lako inspirišete ljude, i ne plašite se da preuzimate na sebe odgovornost.

Okrugle

Obrve okruglog oblika – neosporni su znak dobrote i brižnosti. Niste ravnodušni prema ljudima, uvek pomažete onima kojima je pomoć potrebna i nikad ih ne ostavljate na cedilu. Uvek gledate da izvučete najbolje iz svake priče i volite da budete u vezi.

Ravne

Obrve bez naglašenih lukova govore o analitičkom skladu uma, i sklonosti ka racionalnom razmišljanju. Tri puta meri, jednom seci – ovo je vaša karakteristika.

Pri tome, ne plašite se da nazivate stvari svojim imenima, i govorite ljudima istinu koju im drugi, zbog stida, možda neće reći. Vi ste mislilac koji ceni logiku. Niste previše emotivni.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime