Boje koje će se nositi ove jeseni

Stigla je jesen i donela sa sobom boje, nijanse i raspoloženja. Pomalo je tužno jer se leto brzo završilo. Ali ni jesenji period nije ništa manje lep, u njemu je čitava paleta boja, i u zavisnosti od toga koju izaberemo, takvo će biti i naše raspoloženje.

Zato neka jesen bude blaga, topla, veoma prijatna, pomalo jarka, ali nikako dosadna. U tome će nam pomoći ovaj lep izbor modernih boja.

Aktuelne boje ove jeseni

Paleta boja ove jeseni je prilično bogata, ali je pretežno čine jesenje boje. Tople nijanse zelene, braon, sive, prigušene ljubičaste, plave, bordo, i tamnoplave, i malo žute da unese svetlost.

Prirodne boje

Ovu harmoničnu paletu čine samo boje prirode. One nisu napadne, ali su zato neverovatno harmonične.

Blaga jesen

Najnežnije jesenje nijanse u ovoj paleti podsećaju na požutelo lišće, smeđu zemlju i svetloplavo nebo. Veoma ženstvene i nežne kombinacije ove jeseni.

Hladnoća koja osvežava

Hladne nijanse teget i plave, odlično će odgovarati devojkama sa zimskim i letnjim tipom kože. Da biste razblažili hladne nijanse, možete dodati malo braon boje (svetlu nijansu).

Svežina

Sveže nijanse jorgovanplave boje odlično se slažu s toplim bojama zemlje i suve trave (maslinasta).

Kombinacija plavo-bež

U teget farmericama i bež ili svetlo-braon sakou, u kompletu s cipelama (leoprd print) nećete biti neprimećene. Sve ove nijanse se odlično slažu i aktuelne su svake sezone.

Večernji look

Ovo je odlična kombinacija boja za večernji ili praznični look. Crna haljina, bordo pismo-torbica i cipele u nežnoj krem nijansi, izgledaće odlično.

Upečatljivi detalji

Hajde da dodamo svetle boje! Što je vaša kombinacija smirenijih tonova, to će svetli akcenti biti upadljiviji, npr. cipele ili torbica. Samo nemojte da preterate. Jarki detalji imaju efekta samo kada ih je malo (1 ili 2).

Uzdržana elegancija

Da biste dobro izgledali, ne morate da birate svetle, drečave nijanse. Smirena i dobro odabrana kombinacija boja, može vas učiniti neverovatno elegantnom, ženstvenom i modernom.

Nežna spontanost

Nežne, smirene boje posebno će odgovarati mladim devojkama.

Nijanse zelene

Ovakva kombinacija boja izgleda sveže i originalno. Svetlozelena, tirkizna, boja morskih talasa, zadržaće blagi trag  leta za nama.

Još boja!

Ko kaže da je jesen dosadna i učmala?  A šta je s jarkim suncem, plavim nebom i braon zemljom? Napravite odevnu kombinaciju od ovih boja i vaše će se raspoloženje istog časa popraviti. Naravno, ovo nije za poslovni sastanak, ali je zato za šetnju i šoping pun pogodak.

Pozna jesen

Ne vole svi jarke boje, a pored toga one nisu ni za svaku priliku. Kompleksne prirodne boje iz ove grupe čine da izgledate graciozno, suptilno i elegantno. Ove boje ne privlače pažnju, samo mogu dodatno da naglase vašu lepotu i prirodnost.

Svetloplava

Ova paleta osvežavajućih boja odlična je za kancelariju ili odmor

Nežne pastelne nijanse

Neverovatno blage, nežne i romantične kombinacije boja ističu ženstvenost i smirenost.

Zavodnički

Izvinite, ali ponekad poželimo i da budemo „vamp“ žena. Jarka, aktivna, dinamična paleta, koju balansiraju nijanse smeđe (jer, ipak je jesen).

Jesen je pomalo uzdržana i mirna, i u tome i jeste sva njena lepota. Jarke i vedre kombinacije ustupaju mesto toplim, kompleksnijim i blagim jesenjim tonovima.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime