9 neobčnih stvari kod žena, koje muškarci smatraju izuzetno atraktivnim

Navikli smo da mislimo da muškarci često smatraju privlačnim kod žena samo lepo lice, besprekorno telo i doteran izgled. A, i nije baš tako! Pretražili smo internet u potrazi za istinom i došli  do neverovatnih i neočekivanih zaključaka:

1. Raščupana kosa

Ne treba trošiti previše vremena u frizerskim salonima jer muškarce  često više privlači blago rasčupana kosa, nego idealne i neprirodne lokne.

2. Odličan apetit

Jeste da dijete popravljaju liniju, ali nikako ne popravljaju odnose. Mnogi muškarci smatraju žene koje imaju dobar apetit vrlo privlačnim. Na taj način one pokazuju svoju sigurnost u sebe. Ali, naravno, treba imati u svemu meru.

3. Naočare

Ne može se reći da je u školi ovaj detalj mnogo pomagao. Čak naprotiv. Međutim, kod odraslih naočare ostavljaju sasvim drugi utisak.

Obično se devojke sa naočarama muškarcima čine nezaštićenim  i slabim, što dodatno budi muškost u njima. Ili naprotiv, izgledaju uvereno i nezavisno. U svakom slučaju- naočare nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

4. Bez šminke

Muškarci vole da vide devojku sa blagom šminkom ili bez, jer im je ta lepota jednostavnija za shvatanje. Uostalom, žene bez šminke su retkost i u medijima i na ulici.


5.  Stomačić

Ne jurite za modom, jer trbušni mišići nemaju šta da traže na ženskom stomaku. Kao što je jednom rekla Merlin Monro: „Žena bez stomačića je kao stan bez nameštaja“.

6. Suknje

Lepršave suknje nisu ništa manje atraktivne od mini suknji. Šta više, bude maštu!

7. Bose noge

Nekada su muškarci mogli samo da maštaju o bosim nogama devojaka jer se taj deo tela nikad nije pokazivao javnosti. Verovatno je to ostalo u podsvesti muškaraca, pa im i sada prija oku.

8. Jutarnje protezanje

Za muškarca nema ništa seksualnije od devojke u kućnoj odeći koja se proteže.Tako im izgledaju nezaštićeno i nekako blisko.

9. Trag od kupaćeg

Ovi tragovi stalno dovode na muku ženski pol. Međutim, muškarcima se to vrlo dopada. Kontrast bele i tamne kože nekako izgleda dodatno „golo“ i privlačno.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime