10 praktičnih ideja za sušenje veša na otvorenom

Ako tehnički napredak u vidu mašine za sušenje veša još nije stigao u vaše domaćinstvo, a problem sušenja veša ostaje nerešen, evo nekoliko ideja za efikasan i kreativan način sušenja veša. Predlažemo da razmotrite nekoliko ideja za sušenje veša na otvorenom prosoru.

Kada se veš suši na svežem vazduhu, pod uticajem vetra i sunca, on prolazi prirodnu obradu koja mu nedostaje u zatvorenim gradskim stanovima.

Evo nekoliko praktičnih ideja za sušenje veša na otvorenom

„Kućica“ za sušenje veša

I šta sve neće smisliti! U toplom vremenu veš u takvoj „kućici“ treba brzo da se osuši, a ako krene kiša, ne morate se brinuti da će pokisnuti.

Ovo je još jedna varijacija na istu temu

Sušilica-kišobran: praktično i funkcionalno

Ovu ideju uspešno koriste proizvođači sušilica, ali i vešti „uradi-sam“ majstori ne zaostaju. Pri tom, konstrukcija „kišobrana“ može podrazumevati različite načine kačenja veša: ili po radijusima (kao šipke kod kišobrana), ili po obimu (spirala)

Sklopiva drvena sušilica-stepenica

Konstrukcija je jednostavna, stabilna i pouzdana; ne zauzima puno mesta: možete je postaviti kad zatreba, a zatim je ponovo sklopiti i skloniti. Napraviti, u principu, nije suviše teško, a prema slikama, trebalo bi da bude praktično. Za dečju odeću, majice, peškire i drugi manji veš,  takva konstrukcija odgovara odlično.

Sušilica od PVC cevi

Sigurno stabilna i pouzdana, a istovremeno je mobilna: lako je premestiti, ako je potrebno. Pored toga, materijal je dostupan. Veličinu i konfiguraciju sušilice možete prilagoditi svom ukusu – šta god je potrebno, to možete konstruisati. Izgleda dobro i lako se održava.

Zidne sušilice

Zidna sušilica sa krovom od polikarbonata ili leksana. Jednostavno, pouzdano, elegantno, praktično, ne zauzima puno prostora, a možete okačiti puno veša. Pri tome će biti zaštićeno od kiše.

Ovo su slične varijacije na ovu temu

Ovakvu konstrukciju možete koristit na svom balkonu

Koja ideja vam se najviše dopada?

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime