10 fantastičnih kupaćih kostima koji će vam pomoći da sakrijete nedostatke

Pravilno odabrane stvari nam pomažu da istaknemo kvalitete i sakrijemo nesavršenosti. To se ne odnosi samo na odeću već i na kupaće kostime.

Femina će vam pokazati 10 modela kupaćih koji će vam pomoći da sakrijete sve suvišno i da odlično izgledate na plaži ili bazenu.

Kupaći s volanima

Volani prikrivaju problematične zone gornjih delova ruku, a u slučaju širokih bedara figuru čine skladnijom. Ovo je pravi izbor za devojke s tipom figure „kruška“.

Kupaći s mrežicom

Ovaj jednodelni kupaći kostim će vam pomoći da sakrijete sve suvišno, a poluprovidna mrežica će vam pridati seksualnost.

High-neck

Kod ovih modela gornji deo koji se pruža do vrata pomaže da se prikriju sve  nesavršenosti u zoni ispod pazuha, i izdužuje gornji deo torza, zbog čega figura izgleda vitkije.

Kupaći s podignutim strukom

Kupaće gaće s dosta visokim strukom dobro skrivaju sve nedostatke. Ovakav model kupaćeg će vam dodati koji centimetar, pa se zato visokim devojkama ne preporučuje.

Plunge

Jednodelni model kupaćeg kostima s dubokim izrezom za hrabre devojke. Duga,vertikalna linija izreza veoma dobro izdužuje figuru i čini je vitkom. Zbog specifičnog kroja, plunge se ne preporučuje devojkama s bujnim poprsjem.

Tankini

Gornji deo ovog modela čini produženi top, a donji – šorts ili gaćice. Ukoliko imate naslage oko struka, birajte verziju sa širom majicom. U slučaju problematičnih bedara, dobar izbor je varijanta s produženim topom koja podseća na haljinu i naziva se swimdress.

Mayo

Jednodelni kupaći s prišivenim bretelama i V- izrezom koji izdužuje gornji deo torza. Imitacija preklopa i dijagonalne, unakrsne pruge stavljaju akcenat na struk.

Skirtini

Idealno rešenje za one koje žele da sakriju nesavršenosti u oblasti kukova. Uz suknjicu odlično ide puniji grudnjak sa unakrsnim naborima (bandeau).

Kupaći u stilu Pin-up

Imitacija podignutog struka čini figuru vitkom, a čvrste korpe odlično drže grudi. Sitne tufnice vizualno ne uvećavaju siluetu, i pritom kombinacija nije nimalo dosadna.

Višeslojni kupaći

Volani na kupaćem odlično skrivaju sve suvišno, ali ako ste niskog rasta ovakav model može učiniti da izgledate glomazno.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime