Tabela idealne težine

Žene ceo svoj život teže ka idealnoj težini i idealnoj figuri. Neke uvek procenjuju kako postoje nešto suvišno i to nešto pothitno treba ukloniti, iako izgledaju odlično.

Postoji tabela odnosa visine i težine, uz pomoć koje ćete utvrditi da li imate nekoliko suvišnih kilograma, ili pak treba da dobijete na težini.

Vaša idealna težina, naravno, zavisi ne samo od visine, nego i od drugih faktora, kao što su uzrast, tip figure itd. Ali, ova tabela daje poprilično dobre rezultate:

tabela idealne težine

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

3 KOMENTARA

  1. bolesne su samim tim sto misle da je bolje biti anoreskican nego popunjen. misici su snaga a malo sala zastita. salo je prvo koje vas stiti i nestaje u slucaju mnogih virusnih bolesti bude sprzeno dok se ne izlecite, a vas kada bi napala bilo kakva infekcija prvo sto su vam na udaru jesu organi, srce, bubrezi itd. jer nema sta drugo, razmislite.

  2. Mislim da komentar slon je degute. Mnoge osobe nisu debele zato sto vole negu imaju zdrastvenih problema posebno hormonskih, Kad si mlad i kad super izgledas i ne mislis o tome i ljude tako klasifikujes a ako se nedaj boze tako nesto desi tebi onda drukcije razmislj. Niko nije idealan neko je debeo neko mrsav neko slep neko hramlje slabije cuje mislim da nazivanjem pogrdnih imena ljudi koji su drugciji po necemu je ruzno i neprimereno

  3. Komicno je sto su debelim zenama sve normalne zene anoreksicne. Ja trenutno imam par kilograma vise,47 godina i trebalo bi da se tesim kako je to normalno,znas hormoni,tringe-linge…Mozda,ali to je razlog vise da povedem racuna sta jedem i koliko vezbam…niko ne postaje slon od vazduha i vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime