Kako raditi trbušnjake u stojećem položaju

Ravan i zategnut stomak, koji svaku figuru čini privlačnom, ukras je i san svake žene. Ali, da bismo ga ostvarili, neophodno je da korigujemo ishranu i bacimo se na vežbanje!

Vežbe za trbušne mišiće preporučuju se svima, u bilo kom uzrastu, sa bilo kakvom kondicijom. Ove vežbe smanjuju količinu visceralne masti, koja okružuje unutrašnje organe, što takođe donosi veliku korist organizmu. Zatezanje trbušnjaka ne podrazumeva samo ležanje na podu, kako smo navikli. Postoji način da radite vežbe na mnogo zabavniji način.

Kako raditi trbušnjake u stojećem položaju

To su vežbe koje se rade i u stojećem stavu i podjednako su efikasne, posebno za bočne trbušne mišiće, ili tzv. ,,krofnice“ na bokovima. Pokušajte raditi trbušnjake u stojećem položaju i bićete prijatno iznenađeni rezultatima. Mišići će veoma brzo dobiti željeni oblik.

Važno: za vreme izvođenja vežbi držite leđa i ramena pravo. Dišite pravilno: na izdisaju učinite napor. Na udisaju  se opustite . Svaku vežbu radite 45 sekundi.

Izvodeći ove vežbe svaki dan, veoma brzo ćete primetiti promene na svojoj figuri. Mišići će ojačati, stomak će postati zategnutiji. Za obavljanje celog kompleksa vežbi potrebno je samo 10 minuta.

Pogledajte kako se izvode ove vežbe

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime