6 vežbi za zatezanje i podizanje zadnjice

Postoji mnogo načina za učvršćivanje zadnjice, ali danas ćemo se za savete obratiti profesionalcu.

Amanda Li se ubraja u najpopularnije fitnes modele, a slavu je stekla svojom zaobljenom zadnjicom. Podelićemo tajnu njenog privlačnog izgleda.

Da bi sačuvala svoju privlačnu figuru, Amanda radi jednostavne vežbe, koje zaista svako može da izvede. Radite ih i vi, da biste naglasili svoje prednosti!

Kompleks vežbi za zadnjicu

Čučnjevi s udarom noge

Na početku vežbe, razmaknite noge u širini ramena. Polako se spustite u čučanj, držeći leđa pravo, a zatim izbacite nogu u stranu i izvedite udarac.

Ponovite vežbu 25 puta svakom nogom.

Most za zadnjicu

Lezite na leđa i spustite ruke pored tela, a zatim polako podignite karlicu i skupite zadnjicu. Pazite da vam se grudni koš ne odvaja od poda.

Uradite ovu vežbu najmanje 25 puta.

Nepotpuni čučanj

Na početku vežbe, zauzmite raskoračni stav u širini ramena. Polako se spuštajte u čučanj, tako da vam kolena budu u ravni s vrhovima prstiju, a leđa ostanu prava. Uspravite se u početni položaj, ne ispravljajući sasvim kolena – setite se da je ovo nepotpun čučanj.

Ponovite vežbu najmanje 25 puta.

Školjka

Ova vežba se izvodi ležeći na boku. Savijte lako kolena i jednu nogu otklonite u stranu.

Ponovite pokret vežbe 25 puta svakom nogom.

Visoka školjka

Jedina razlika u odnosu na prethodnu vežbu je u tome što su stopala blago podignuta sa ravni poda.

Ponovite vežbu 25 puta svakom nogom.

Podizanje noge

Na početku vežbe, postavite se na sve četiri. Ispružite jednu nogu i trudite se da je podignete što više možete. Ponovite vežbu svakom nogom najmanje 25 puta.

Da biste postigli dobar rezultat, najbolje je da svakodnevno vežbate. Ukoliko smatrate da je ovaj članak koristan, podelite ga s prijateljicama. Neka i one saznaju kako da pripreme svoju zadnjicu za sezonu plaže!

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime