Bolovi u zglobovima. Bakin recet protiv bolova u zglobovima.

Ovo je recept moje bake, koja je imala probleme sa zglobovima. Protiv bolova u zglobovima uvek je koristila ovaj jednostavan ali efikasan recept.

Rešila sam da ga podelim i sa vama, ako nekom zatreba.

Ako vas muče bolovi u zglobovima, imate osećaj „težine“ u nogama, čukljeve, stare povrede i t.d – ova mešavina će zameniti skupe gelove i kreme.

Recept protiv bolova u zglobovima:

Biće potrebno:

– 300 ml alkohola (ili rakija komovica)

– 100 ml povidona joda

– 10 tableta analgina (aspirina ili andola) (300 mg)

– Alkohol pomešati sa jodom i dodati izgnječene tablete analgina.

– Promućkati i ostaviti na tamnom mestu 21 dan.

– Nakon toga može da se koristi.

Možete mazati bolna mesta ili stavljati obloge.

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i sve što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.


Komentari

komentara

7 komentara

  1. Odgovorihristina

    Isprobano I efikasno Ali u mom receptu me ice povidon vec mentol(kupiti u apoteci) I voditi racuna o alergiji na neku supstancu,mozete upotrebiti I komovu rakiju koja he lekovita,pozdrav

  2. OdgovoriMladenka

    Može li netko odgovoriti koji tip povidon joda koristiti, odnosno koja marka je u prodaji. Ja sam kupila Betadine, postoje li još koji? Zašto nebi bilo moguće staviti običan jod, tj koja je razlika između običnog i povidona? I ako možda znate gdje se mogu kupiti mentol kristali ima li u svakoj apoteci?

  3. OdgovoriSnezana

    Poia litre komovice…u to se izmrvi u prah 10 aspirina i 10gr mentola koji se kupi u apoteci…da odstoji uz povremeno mesanje 24 casa i onda se maze na kolena i zglobove ili gde imate problem…provereno i efikasno za moj artritis kolena i bolove u njima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *