Posebna tačka na prstu: momentalno smanjuje pritisak i eliminiše svaki bol!

Ako vam je loše, i ne samo loše, već se osećate užasno, pritisnite ovu tačku i držite je barem 1 minut.

Momentalno smanjuje visoki pritisak, normalizuje i druge poteškoće. Svest se vraća, prestaju vrtoglavice.

Ovo se koristi u vojnoj medicini. A tamo je lečenje drugačije, sve se radi brzo: brzo se zaustavlja bol, brzo oporavlja i brzo podiže na noge. Moj komšija, penzionisani oficir vojske, pokazao mi je ovu tačku

Tačka se nalazi na srednjem prstu leve i istom prstu desne ruke. Treba je pritisnuti, recimo hemijskom olovkom, i držati tako kao što je prikazano na slici, dugo, 1 minut. Neverovatno bolno!

Posebna tačka na prstu: momentalno smanjuje pritisak i eliminiše svaki bo

Ali, nakon tog vremena, bol nestaje, nestaje postepeno i drugi bol (u mom slučaju bol iz kičme), deluje kao blokada.

«Tako da» – reče on, «ako se osećaš jako loše, uvek pritisni tu tačku. Momentalno smanjuje pritisak, odstranjuje bol i normalizuje drugi stvari«.

Posebna tačka na prstu: momentalno smanjuje pritisak i eliminiše svaki bol

Naravno, ovo nije savet ili uputstvo za lečenje visokog pritiska ili drugih bolesti, već prva pomoć za hitne slučajeve, kad nemate kod sebe lekova ili ako ne deluju, da se trenutno oslobodite nastalog zdravstvenog problema.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Komentari

komentara

2 komentara

  1. OdgovoriMiroslav Nikolić

    Najefikasniji lek protiv malokrvnosti, odnosno lek za popravljanje krvne slike, povećanje hemoglobina i eritrocita jeste domaće vino od kupine. Zašto? Zato što ni sama sveža zrela kupina ne sadrži toliku količinu gvožđa, koliko ga sadrži vino od kupine. Nikako kupinovo vino iz prodavnice, jer to je više od pola voda. Domaće vino od kupine, pogotovu divlje kupine, se pravi od čiste kupine bez dodatka vode.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *