MLAD MESEC U LAVU,16.AVGUST 2023

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom hodu, a kada se u Lavu pojavi mlad Mesec dešavaju se posebno intenzivne promene.

Očekujte nalet adrenalina koji će da vas vodi. Sam mlad Mesec će biti u kvadratu sa Uranom. Ali imamo i kvadrat Sunca i Urana,kao i trigon Marsa i Urana. Što će samo pojačati potrebu za promenama. Za tim da se oslobodite svega što vas na neki način ograničava. Da postanete svesni sebe,svojih kvaliteta.

Da poradite dodatno na svom samopouzdanju. Jer će univerzum da vas gura da se borite za ono što želite. Ono što vama stvara zadovoljstvo. Oni koji puštaju da život prolazi mimo njih ovu energiju mogu osetiti kao negativnost,uznemirenost. Tamo gde se najviše osećate na neki način zarobljeno,na tom polju ćete imati najveći pritisak.

Tako da ako osetite to,zapitajte sami sebe šta je to što treba da menjate. Ipak, Lavovska energija će pokrenuti mnoge stvari u našim životima. Energija mladog Meseca pomaže da uvidimo razliku između onog što želimo i onog što nam je potrebno i na taj način nam pomaže da dođemo do onog što nam treba.

Fokus će biti na poboljšanje sebe i predstavljanje vas samih na pozornici života. Da sami sebe tretirate kao kralja ili kraljicu. Da sami sebi postanete životni prioritet.

„Imajte vere u sebe“,moto je mladog Meseca u Lavu. Lavovski uticaj može doneti pohvale i mogućnost da malo izadjete iz mentalne izolacije, zainteresujete za nešto potpuno novo. Ovaj vatreni znak voli zabavu, voli da živi život punim plućima.

Dramatičnost će biti neizbežna. Koja će doneti malo ljubavnih problema. Muškarci će biti malo nervozniji. Arogantni. Sujetni.

Izbegavajte takmičenja, nadmetanja. Bavite se sobom.

Astrolog Mira Markovic

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime