Detaljan horoskop za 2023 godinu

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju i šta vam savetuju za ovu godinu, kada su u pitanju vaš posao, finansije, obrazovanje, ljubav, porodica i zdravlje.

Nekim znakovima će se osmehnuti sreća, dok će pred nekima biti mnoštvo izazova koje će morati prevazići..

Astrolog: Dijana Lukić

OVAN♈

Godina vam počinje odličnim tranzitom Jupitera kroz vaš znak. Jupiter je najveći benefik Zodijaka, planeta koja tek na 12,13 godina dođe u znak i onda donese sve najpovoljnije, naravno bitno je i da se vi potrudite, makar malo i sve će se realizovati lakše i bolje nego što bi inače. Ostaje u vašem znaku do 17. maja a onda prelazi u vaše prirodno drugo polje u kome ostaje do maja 2024 i donosi vam dobra dešavanja na polju posla, novca, imovine. Najbolji period u godini za vas je naravno od 20 marta kada vam sunce dolazi u znak do 20. aprila.

Ono što je jako značajno za vas je kretanje Venere koja inače bude oko mesec dana u jednom znaku a 2023. će u znaku Lava a u vašem petom polju biti od 6. juna do 9. oktoba sa periodom retrogradnog kretanja od 23.07 do 3.09 to vam tada donosi jako značajna dešavanja na polju ljubavi. Takođe i za dobijanje potomstva je to povoljan period. Pred vama je kao što vidite jako povoljna godina pa uživajte i iskorisitite dobre tranzite.

BIK♉

Predugo ste pod teškim tranzitima i 2023. godina vam dolazi kao spas sa neba. Jupiter 17.maja ulazi u vaš znak i ide njime do 24.maja 2024. što će vam doneti godinu dana jako povoljnih dešavanja, bukvalno potrebno je samo da se potrudite i sve se može lakše i bolje rešavati i odvijati. Iskoristitite maksimalno taj dobar tranzit. U martu se dešava još jedna poromena za vas od krucijalnog značaja a to je odlazak Saturna iz aspekt kvadarta na vaš znak, što će biti kao da vam neko skida jedan džak tereta sa lađe.

Isto tako veoma značajno je i kretanje vaše vladarke Venere koja inače bude u znaku oko mesec dana a tokom 2023. biće u znaku Lava od 6. juna do 9. oktobra a u vašem četvrtvom polju u kvadaratu sa Uranom iz vašeg znaka, mnogo Bikovi će se u tom periodu seliti, imati neke transkakcije nekretninama, a na polju ljubavi biće jako dinamično.

To je zapravo dobro jer ste se možda malo opustili kada je emotivni život u pitanju pa će vas ovaj period jun –oktobar dobro razdrmati i emotivno probuditi kroz neke veze koje se neće odvijati po planu i programu ali će biti pune emocija i strasti i veoma značajne u vašim životima. Pa proslavite što bolje možete, lepo dočekajte ovu godinu vašeg preporoda.

BLIZANAC♊

Imali ste puno sreće da kvadrat Jupitera na vaš znak traje tri puta kraće nego što bi inače a sreća nastavlja da vas prati i na dalje.U prvih pet meseci naredne godine Jupiter na vaš znak pravi apsekt od 60° koji je aspekt 50-50, sve se može ostvariti dobro i lako ako se potruidte a ako ništa ne preduzimate neće bii loše , i ono što je jako bitno i za planetu koja u znak dođe jednom u 12,13 godina nije mnogo sačekati, Jupiter vam 24.05.2024 dolazi u znak a njegovu pozitivnu energiju osetićete već od kraja 2023. Tako da uživajte u svemu i potrudite se da što više iskoristite dobre tranzite.

Ono što malo može praviti problem je Saturn koji vam od marta 2023 do kraja 2026 pravi kvadrat na znak iz prirodnog 10 polja pa će biti turbulencija na poslovnom planu, ali ni to nije strašno jer je deseto polje polje njegove prirodne vladavine gde se on dobro realizuje ali po svojoj simbolici traži, rad, red i disciplinu tako da će zahtevati da više radite, sa više odgovornosti onda će dati i uspeh. Najbolji period u godini za vas je naravno od 21.maja do 21.juna kada Sunce ide vašim znakom.

A ono što je takođe veoma zanimljivo i dobro je tranzit Venere od 6.juna do 9.oktobra, kroz vaše prirodno treće polje što vam donosi puno putovanja, kretanja, kuminikacije, učenja, upoznavanja novih ljudi ali i ljubav na putovanjiam, kroz brzu komunikaciju, veze koje se baziraju na intelektu. Pa šta da vam kažem osim da proslavite dolazak 2023, imate zašto.

RAK♋

Godina pred vama vam donosi baziranost na poslovni plan i ko se potrudi može ostvariti veliki uspeh u poslu i zaraditi dosta novca. U prvih pet meseci , do 17. maja možete imati i osećaj da mnogoo više radite nego što za to dobijate adekvatnu naknadu ali je poenta u tome da to izdržite, da na najbolji način kroz to prođete, da istrajte i za to ćete od maja biti nagrađivani.

To vam može stvoriti dobar osnov za kasnije. Od 17. maja Jupiter ide u aspekt od 60° na vaš znak tako da do maja 2024 sve ono oko čega se trudite ostvariće se, ako budete statični neće ni tada biti loše ali ćete propustiti šanse. Tih dvanest meseci dobri su vam i za udruživanje, pomoć od strane drugih. U maju lepa dešavanja i na polju ljubavi i onda se nastavljaju i do oktobra ali sa manjim turbulencijama, variranjima, i ta ljubavna dešavanja biće opet na neki način vezana za posao, upoznavanje preko posla i sl.

Od juna do oktobra opet veoma bitna dešavanja na polju posla, puno rada ali i velika zarada. Saturn vam dolazi u trigon od marta 2023 i biće do početka 2026 što svemu što radite daje jednu ozbiljnu notu i mogućnost da bilo šta učinjeno napravi dobre temelje za budući život . Tako da, neradnu godinu iskoristite da na poslovnom planu sve postavite kako biste hteli da izgleda i biće i ljubavi. Na zdravlje pripazite do kraja marta posle bez problema.

LAV♌

Dragi Lavovi vi ćete u narednoj godini biti primer kako Saturn nagrađuje ako se neko dobro ponaša. Naime, duge, za vas preduge tri godine Saturn vam tranzitira prirodnim sedmim poljem, poljem veza, brakova, partnerskih odnosa i tu vam je po načinu na koji deluje stvarao ogromne turbulnecije u emotivnom životu, pritiske, stvorio je otežavanja i čekao da vidi kako ćete se sa time nositi. Sada sledi godina u kojoj ćete uživati u ljubavi. Prvo vam 2023 kreće sa najboljim aspektom Jupitera, trigonom na vaš znak što vam donosi poboljšanje u svim oblastima života, sve oko čega se potrudite ostrvarivaće se sa lakoćom.

Od juna do oktobra Venera ide vašim znakom, ona se inače u jednom znaku zadrži oko mesec dana pa onda zamislite koliko je dobro što ćete je toliko dugo imati u svom sazvežću. A ona donosi ljubav, lep, izgled, lape dešavanja, novac. Tako da vam u tih četiri meseci priprema puno lepih ali i turbulentnih stvari kada je emotivni život u pitanju. Svakako sve to vas vraća u punom sjaju na mesto koje vam i pripada jer su nam svima nedostajali Lavovi onakvi kakvi i treba da budu, najbolji, objasniću jednom rečju.

Poslovno vam idu neka stabilnija vremena, posebno na polju finansija, ali i to je na osnovu onoga što ste postigli u proteklih godinu, dve ili više, nastavlja se građenje karijere ili započinje nešto novo i veoma ozbiljno. U svakom slučaju jako dobra godina pred vama.

DEVICE♍

Prvih pet meseci naredne godine povoljni za posao što je vaš teren i sigurno ćete to iskoristiti za napredovanje ili nove poduhvate, veću zradu i sl. Od marta morate stabilizovati polje braka jer će vam u njega doći Saturn i biti tu do kraja 2026. Saturn vam neće blokirati polje braka ali će opstati samo oni brakovi, i veze u kojim su oba partnera svim srcem i dušom u tome, spremni i na odricanja, žrtvu ako treba, samo da se veza ili brak održe. Od 17. maja vam stiže najbolji aspekt Jupitera, trigon i ostaje do 24.05.2024 što vam daje mogućnost da ostvarite sve što poželite, udružen sa Uranom uz vaše zalaganje može vam promeniti život, popraviti sve što možda nije bilo kako treba.

Jednostavno jedan tako dobar period za koji bi neko, kada bi moglo, dobro platio da ga ima. Nemam ni trunku sumnje da ćete tako vredni i preduzimljivi to iskoristiti. Malo će vam neko dahtati za vratim od juna do oktobra, neki zavidni ljudi, spletkaroši i sl. ali vi se na to nećete obazirati. U tom periodu takođe Device će imati i tajne veze, ili veze koje ne žele da pokažu očima javnosti, onda od oktobra te veze postaju javne. Sve u svemu odlična godine pred vama.

VAGA♎

Naredna godina, zapravo već od 20.decembra ove kreću vam velike turbulencije na polju brakova, veza i partnerskih odnosa. Savetujem vam da budete veoma mudri jer vam u martu prestaje podrška Satruna i dolazi jedno malo nestabilnije vreme pa je dobro da ga dočekate sa stabilnom emotivnom situacijom ukoliko je to moguće, ako ne znate vi itekao da izađete i sami na kraj sa poteškoćema.

Mars vam daje dobru energiju sve do kraja marta i za posao i uopšte za zdravlje, vitalnost a od 17. maja vam kreće tranzit na osmo polje tako da se okrećete poslu i taj tranzit Jupitera kroz vaše prirodno osmo polje donosi vam do maja 2024 i povoljnosti na radnom mestu, ali i značajno uvećanje finansija, što kroz zaradu a većim delom i kroz novac ili imovinu na koju konačno ostvarujete prava.

Od juna do oktobra ponovo dešavanja na emotivnom planu ali i povoljnosti u timskom radu i udruživanju. Godinu privodite kraju sa dosta promenjenom situacijom na poslovnom planu u odnosu na ovu, u pozitivnom pravcu.

ŠKORPIJA♏

Do maja bićete zokupirani poslom, i pruža vam se šansa da ostvarite napredak u karijeri i dosta uspeha kao i povećanje zarade. Iskoristite to maksimalno. Ali vam godina pred nama zapravo donosi najviše dešavanja na polju emocija. Najpre vam od početka marta Saturn ide u prirodno peto polje što će mnoge Škorpije navesti da se skrase, da se tako narodski izrazim, da uđu u brak, stabilizuju svoju emotivnu situaciju, rade na dobijanju potomstva. Onda vam od maja Jupiter kreće kroz prirodno sedmo polje i sve se to još lakše realizuje, ulazite u ozbiljne veze, brakove.

Od juna do oktobra Venera u kvadratu na vaš znak stvaraće turbulencije ali i odlučnost da se za ljubav borite. Nakon toga od sredine oktobra uplovićete u mirne vode i na dalje imate dobar vetar u jedra kada je polje emocija u pitanju. Kao što vidite dinamično na polju ljubavi ali i sa puno uspeha.

Ako ne stabilizujete emotivnu situaciju a možete u martu maju, julu, avgustu onda ćete u oktobru, ali sam sigurna da će Škorpije kraj 2023.godine dočekati zadovoljne svojim emotivnim životom.

STRELAC♐

Do maja imate odličan asepekt Jupitera na vaš znak što vam donosi veliki napredak, uspeh, sve oko čega se potrudite ostvariće se, a ponešto će i planeta sama po sebi za vas uraditi. Od maja Jupiter ide u vaše šesto polje i ostaje u njemu do maja 2024 i to je period u kome ćete se dosta baviti poljem posla, možete ostvariti veliki napredak u karijeri. Čak, zbog eklipsa u maju i oktobru mnogi od vas će napraviti neke sudbinske preokrete vezane za karijeru.

Mars vam je u polju partnerstva, brakova do kraja marta tako da na tom planu može biti turbulentno, ali kada kod vas nije. Slično će biti i u periodu od juna do oktobra kada će veze a i emocije biti na klackalici, bukvalno će se menjati iz dana u dan, neka stabilnost na emotivnom planu očekuje vas od novembra, ali kao što vidite ni do tada neće biti prazno i nezanimljivo na tom planu. Saturn vam na početku marta ulazi u četvrto polje pa je dobro da sve vezano za stanovanje, stambeni prostor, nekretnine rešite do tada.

JARAC♑

Godina vam počinje sa Suncem u znaku što je naravno izuzetno dobro. Ali i sa retrogradnim Merkurom, Jupiterom u kvadratu, Marsom u šestom polju što sve nije loše ali dovodi do toga da ćete imati puno posla, puno obaveza, dosta toga što treba rešiti i zbog svega toga bićete jako zauzeti i okrenuti poslu i obavezama. Međutim od maja Jupiter ide u vaše prirodno peto polje, počinje da pravi trigon na vaš znak, to je nešto što će trajati do kraja maja 2024 i što vam donosi najbolju moguću situaciju.

Najviše na polju ljubavi ali i u svim drugim segmentima života. Dobro za dobijanje potomstva. Satrun od početka marta prelazi u vaše prirodno treće polje i do 2026 rešavaće vam situciju sa nekim ljudima koji su u vašem životu a vi ih niste zvali da budu tu, na najbolji način raščistićete odnose sa takvim ljudima i oni će se ili sami udaljiti iz vaših života ili ćete im to vi lepo i pristojno sugerisatu.

Novac vam pristiže tokom leta, ako neko očekuje nasledstvo, planira uzimanje kredita, pozajemica i sl. tada ćete imati dešavanja na tom planu. Tokom leta i malo više pripazite na zdravlje što ne znači da ćete imati problema već to uradite preventivno.

VODOLIJA♒

Prvih pet meseci naredne godine imate jako dobar aspekt Jupitera koji vam iz vašeg prirodnog trećeg polja donosi puno putovanja, druženje, upoznavanje novih ljudi, rešavanje nekih papiroloških stvari. U martu vam odlazi Saturn iz znaka, i ovim putem bih da vas pohvalim koliko ste dobro podneli njegov tranzit koji je trajao tri godine i inače mnogima nije lak. Vama je dodatno dao na mudrosti i sposobnosti da se i u teškim trenucima stabilizujete, promišljeno postupate i tako ono što bi nekome bilo problem vi okrenete u svoju korist.

Prelazi u vaše prirodno drugo polje tako da vam do 2026 daje dosta rada, više obaveza, veću odgovornost ali i mogućnost da svoju karijeru podignete na viši i stabliniji nivo. Od maja meseca Juptier ide u kvadrat na vaš znak i taj izazovni aspekt traje do maja 2024 , a u vašem četvrtom polju.

Dosta dešavanja biće u tih godinu dana vezana za vaše mesto stanovanja, nekretnine, pa i za neke stvari oko porodice, bićete usmereni na svoje bližnje, bićete im potrebni oko rešavanja nečega i sl. Na emotivnom planu posebno zanimljivo od juna do oktobra, malo turbulentno, malo idilično, ali neka stabilnija situacija na tom planu očekuje vas krajem godine.

RIBE♓

Odlazi vam Jupiter a dolazi Saturn, zvuči kao početak nekog horor filma, ali na sreću nije. Nažalost zbog brzog kretanja Jupiter je malo bio u vašem znaku i niste osetili sve ono pozitivno što donosi ali vam ipak njegova dobra energija ostaje i za nekih par narednih meseci, taman da premostite do njegovog dolaska na 60° na vaš znak što je dobar aspekt, traje od maja 2023 do maja 2024 i daje vam mogućnost da sve ono što želite i uradite.

Saturn pak, nimalo nije lak ni sladak, a stiže vam u znak od početka marta, najjači uticaj planete je upravno na njegovom ulasku, kasnije se ustali, tako da će vam od marta do jeseni itekako objasniti šta znači njegov tranzit kroz sazvežđe. Saturn zapravo samo i jedni traži da se uozbiljimo, da svemu što radimo pristupamo marljivo, savesno i onda nema problema, zapravo ima i koristi. Zato ne dozvolite da vas neko plaši njegovim tranzitom, Saturn je tu da odrastamo, sazrevamo, postanemo bolja verzija sebe, naravno kroz njegov nauk. I to je ono što će vam se dešavati od marta 2023 do početka 2026.

Tokom 2023 imate dosta dešavanja na polju posla, rešavanja nekih administrativnih stvari. Ljubav preko posla, ili na poslu, upoznavanje nekih zanimljivih ljudi na radnom mestu ili putem poslovne saradanje. U svakom slučaju jedna dobra godina je pred vama .

Srećna nam svima 2023 godina 🎉

Dijana Lukic Astro

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime