22.12.2022: U čemu je fenomen današnjeg dana. Iskoristite ga na pravi način!

Godina 2022. je donela nekoliko dana u kojima se desila magična kombinacija brojeva.

Jedna od najzanimljivijih je danas, četvrtak, 22. decembar 2022, koja ima šest dvojki. Kada vidimo broj kao što je 22.12.2022, to znači da su astrološke energije pojačane, posebno zato što je ovo poslednji put u ovom veku da ćemo videti takvu konfiguraciju.

Šta označavaju dvojke?

U numerologiji, niz od 222 brojeva se često naziva brojevima anđela. Takođe, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne emocije kada se radi o broju 2 uglavnom su usredsređene na kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnju i harmoniju.

Dvojka takođe nosi finansijski uspeh, stabilnost i prosperitet. Ali, što se tiče emocionalnog plana, ovaj dan je prilično nestabilan i doneće neku misteriju. Numerolozi preporučuju da danas sklapate poznanstva vrlo, vrlo pažljivo.

Velika je verovatnoća da će nam danas biti izraženija empatija, kao i osetljivost. Može nam je javiti potreba da unesemo određene promene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali. Ta pozitivna promena može biti izvinjenje zbog nečega što smo radili ili kako smo se ponašali, planiranje izlaska, putovanja… Bilo čega što će vama i partneru prijati.

Ako ste slobodni, provedite dan brinući o sebi- radite nešto što vam prija, bilo da je to joga, meditacija, šetnja, idite na masažu, na tretman lica… Volite sebe, budite prisutni,uživajte u svom društvu. Samo tako ćete biti spremni da upoznate nekog drugog. 22.12. može biti i sjajan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači.

Za šta je povoljan, a šta treba izbegavati 22 decembra?

Dan je dobar za maštarenje, pa je idealno da poželite neku želju, jer će se kosmos potruditi da vam je ispuni. Vodite računa, na današnji dan se ne potpisuju ugovori, niti se rešavaju pravna pitanja. Izbegavajte i velike kupovine, jer sve što pazarite na današnji dan, moglo bi ubrzo da se pokvari.

Evo kako najbolje da iskoristite magiju današnjeg dana:

1. Danas je savršen dan za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja. Zamislite da su se vaše želje već ostvarile, osvestite ih i probudite čula. Vizualizacija će imati veliku moć na ovaj datum.

2. Oprostite svima koji su vas povredili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Sada je bitno da pročistite svoju dušu.

3. Otpustite negativna osećanja i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. Pročistite svoju karmu.

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva na putu ka uspehu.

5. Pomozite drugima, podržite ih i kreirajte dobra dela.

22.12.2022. godine može biti dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite.

Možda vam se i ovo dopadne:

WEB PREPORUKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
ovde unesite svoje ime