Šta vas očekuje u godini Svinje: Kineski horoskop za 2019.

2019. je godina zemljane svinje i to je godina kojom se završava dvanaestogodišnji ciklus istočnjačkog kalendara. Ovaj period karakteriše završetak započetih poslova, sumiranje rezultata i sticanje nagrada za dugogodišnji rad.

Svako će imati priliku sa razmisli o svom životu, da napravi pozitivne promene i da se prilagodi već nastalim promenama. A šta to kineski horoskop za 2019. godinu predviđa svakom od vas, pročitajte u nastavku teksta.

U tabeli ispod pronađite godinu svog rođenja i saznajte koji ste znak u kineskom horoskopu.

PACOV

Ljubav: Ova godina za vas će da bude prilično romantična. Bićete puni optimizma, inspiracije i ljubavi za nove ljubavne avanture ili za obnavljanje odnosa sa nekim ko je već bio u vašem životu. Ove godine imaćete priliku da odete na romantično putovanje na kojem ćete uživati.

Posao: Novčana situacija neće biti po vašoj meri, jer ćete morati da trošite više nego ste navikli, što će vama koji ste poznati kao štediše teško da padne. Kako biste se osećali prijatno i ugađali drugima ipak ćete morati da izdvojite određenu sumu novca. Ali za one koje volite ništa vam neće biti teško i to ćete raditi bez žaljenja. U zimu možete da očekujete promenu radnog mesta na bolju poslovnu poziciju.

Zdravlje: Pacovi su veoma odgovorni kada je reč o zdravlju, tako da i ova godina neće da bude izuzetak. Ali uz redovne lekarske preglede, potrebno je i da osnažite svoje telo, pa se preporučuje bavljenje sportom, i redovno uzimanje vitamina.

BIVO (VO)

Ljubav: Ova godina neće biti tako spokojna kao što to možda očekujete. Nemojte očekivati da ostvarite bliske odnose sa nekim ukoliko iskreno i otvoreno ne pokažete svoje emocije. Ukoliko se ne oslobodite mogući su problemi u komunikaciji sa drugima.

Posao: Godina zemljane svinje za Bivole će da bude puna prosperiteta, a uz vašu urođenu istrajnost i upornost rezultati neće izostati. Međutim, to važi samo za one koji budu vredno radili na svojim zadacima i koji budu ignorisali ogovaranja i bespotrebne priče.

Zdravlje: Ove godine treba da se čuvate i posebno vodite računa o zdravlju. Pojedini pripadnici znaka će da imaju problema sa zglobovima, kičmom, pa treba na vreme da se pozabave time i krenu na rehabilitaciju.

TIGAR

Ljubav: Pojedini pripadnici znaka imaće dosta iskušenja tokom 2019. godine. Uživaćete u ljubavi sa svojim partnerom, ali nikako ne treba da partnera koristite zarad lične dobiti ili da ga na bilo koji način pokušate iskoristiti.

Posao: Kada je reč o poslu kojim se bavite, situacija će da bude više nego uspešna. Imaćete nekoliko izazova, dokazivanja svog znanja i sposobnosti, pa se potreudite da se pokažete u najboljem svetlu. Finansije će da budu stabilne i ne bi trebalo da bude nekih neočekivanih troškova. Ali ipak ćete trošiti više jer ćete želeti da razmazite sebe i svoje voljene raznim poklonima.

Zdravlje: Ova godina vam je povoljna za putovanja koja će da budu u vezi sa vašom rehabilitacijom i unapređenjem zdravlja. Tako da posete planinama ili banjsko-rekreativnim centrima će vam svakako prijati, kao i mesta gde se nudi domaća i organska hrana, svež vazduh i prirodna izvorska voda.

ZEC

Ljubav: Ova godina će da bude ispunjena brojnim desavanjima, ljubavnim aferama, a tek u drugoj polovini godine možete da očekujete stabilnost kada biste mogli da sretnete svoju srodnu dušu. Ne izbegavajte izlaske, pozive na druženja, jer biste upravo na takvim skupovima mogli upoznati ljubav svog života.

Posao: Poslovna godina će da bude više nego povoljna. Sve što budete radili biće uspešno, a čak i one stvari koje drugi nisu uspeli da reše, vi ćete rešiti bez puno muke i napora. Bilo bi poželjno da ponekad odigrate igre na sreću, mogli biste osvojiti pozamašnu sumu novca, ali samo onda kada vam to unutrašnji glas bude rekao.

Zdravlje: Pripadnici ovog znaka će tokom 2019. godine imati zaštitu tako da ne treba da se brinu oko ozbiljnijih povreda ili bolesti. Potrebno da je pazite na sebe, da se hranite zdravo.

ZMAJ

Ljubav: Poželećete promene u ljubavnom životu, imaćete osećaj da ste zapali u monotoniju a to je ono što vas najviše guši. Prijaće vam samoća i izolacija od drugih. Više će vam prijati prijateljski odnosi sa drugima, dok ćete ljubav ostaviri za neko bolje vreme.

Posao: Finansije će da budu stabilne a imaćete priliku i da uložite novac u neki posao. Zahvaljujući iskustvu koje ste stekli u prošlosti, sada možete da donesete prave odluke i da razumete mogućnosti koje vam se budu nudile. Imaćete mnogo poslovnih putivanja, sastanaka pa je ovo prilika se pokažete svoje znanje.

Zdravlje: Zdravlje će da bude stabilno u 2019. godini. Ali ipak ne zanamerujte redovne lekarske preglede i ukoliko pijete neke lekove pridržavajte se saveta lekara. Što je više moguće boravite u prirodi a prednost dajte prirodnom organskim namirnicama.

ZMIJA

Ljubav: Ova godina će da bude veoma teška i izazovna kada je reč o ljubavi, zbog čestih neslaganja i sukoba sa porodicom vašeg emotivnog partnera. Ukoliko ne pokažete toleranciju i strpljenje to bi moglo da dovede do kraja ljubavne veze.

Posao: Na sve načine ćete pokušavati da unapredite finansijsku situaciju, ali vi treba da znate da ste okruženi lažnim prijateljima koji će na sve načine pokušati da ukradu vaše ideje i da vam smeste otkaz. Čim se udaljite od takvih ljudi, i vaš posao kao i finansije će krenuti da idu uzlaznom putanjom.

Zdravlje: Treba da prestanete da sve shvatate lično i da uzimate k srcu svaku kritiku, uvredu ili lošu reč. Od toga nećete imati nikakve koristi a jedino što ćete sebi napraviti jesu problemi sa nervima i psihom.

KONJ

Ljubav: Kako biste zadržali voljenu osobu kraj sebe, treba da budete otvoreniji i da pokažete svoja osećanja. Ukoliko to ne uradite, kraj veze će se desiti brže nego što očekujete.

Posao: Imaćete podršku nadređenih osoba kada je reč o poslu kojim se bavite. Pokažite svoj talenat, a vrednim radom i zalaganjem možete da očekujete i veće finansije. Tokom godine imaćete mnogo interesantnih poslovnih ideja, pa se potrudite da ih sprovedete u delo.

Zdravlje: Kao i do sada, prema sopstvenom zdravlju odnosićete se sa dozom nemarnosti i letargije. Međutim ono što treba da uradite, posebno u prvoj polovini godine, jeste da uradite kompletan pregled srca i krvnih sudova. Poslušajte ovaj savet i počnite da vodite računa o sebi. Budite odgovorniji.

OVAN (KOZA)

Ljubav: Početak godine donosi ne tako pozitivna dešavanja na polju ljubavi, jer su naglašeni sukobi pa čak i raskid ljubavne veze. Moguće je da ste verbalno povredili partnera ili ste zanemarivali vaš odnos, pa ukoliko vam je zaista stalo da sačuvate tu vezu potrudite se.

Posao: Kao i u ljubavi, i na poslovu vas očekuju brojni izazovi. Biće vam ponuđena visoka pozicija ili čak odlazak u inostranstvo na rad. Ali pre nego je prihvatite, razmislite o mogućim obavezama i posledicama koje idu uz to.

Zdravlje: Neće biti nikakvih problema sa zdravljem, ali naravno to ne znači da ne treba da vodite računa o sebi i da se redovno kontrolišete. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

MAJMUN

Ljubav: U ovoj godini imaćete mnogo ljubavnih sastanaka, a vi ćete uživati u flertu i druženjima sa suprotnim polom. Međutim to nije toliko strašno ako ste usamljeni, ali ako ste već zauzeti, u vezi ili braku onda postoji mogućnost da vaša prevara bude otkrivena. Ne komplikujte svoj život i vodite računa šta radite.

Posao: Imaćete izuzetne komunikacijske sposobnosti, pa ćete bez problema obavljati sve poslove. To će takođe i da privuče nove poslovne saradnike koji će hteti da im pomognete. Iskoristite sve prilike koje vam se budu nudile, jer se tako dobra prilika neće ukazivati često.

Zdravlje: Posebno budite obazrivi kada budete na godišnjim odmorima, bilo da je reč o letnjem ili zimskom odmoru, kako se ne bi povredili ili imali nekih komplikacija usled avantura i adrenalinskih aktivnosti kojima ste inače skloni.

PETAO

Ljubav: Ukoliko želite da osvojite srce voljene osobe ili da stvorite harmoiju u vašem odnosu, u ovoj godini treba da budete maksimalno iskreni sa vašim najdražim. Priznajte im svoja osećanja, strahove, sumnje, recite im šta vas to uznemirava i videćete da će vas razumeti i ceniti poverenja koje ste im ukazali.

Posao: Naglašeni su sukobi i razmirice sa kolegama, pa treba da pokažete veliki stepen tolerancije kako biste pronašli zajednički jezik sa onima sa kojima radite. U suprotnom, nemojte očekivati ni napredak ni finansijsku sigurnost u 2019.

Zdravlje: Ono što će da bude osetljivo tokom cele godine jeste nervni sistem, pa kako biste se lakše izborili sa svim izazovima, posvetite se unutrašnjem smirenju i molitvama.

PAS

Ljubav: Ova godina biće u znaku takmičenja i želje za dominacijom. Ne dozvolite da se to razvije u neki vid zavisti koja bi mogla da stvori probleme kako u ljubavi tako i u porodici.

Posao: Ukoliko se ne budete plašili rizika, finansijska situacija će da bude sjajna. Bićete skloni avanturizmu, a uz dozu sreće i hrabrosti uspeh neće izostati.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, posebno u proleće. Ukoliko konzumirate cigarete, imajte na umu da one mogu da vam stvore određene probleme. Takođe izbegavajte masnu i prženu hranu a bazirajte se na sveže voće i povrće.

SVINJA

Ljubav: Svi vi koji ste rođeni u godini Svinje, možete da očekujete sreću i uspeh na ljubavnom planu. Ova godina je idealna za stupanje u bračnu zajednicu ali isto tako za planiranje potomstva. Iskoristite svaku priliku koja vam se bude nudila.

Posao: 2019. godina će vam pomoći da otkrijete poslovni duh i sebi ali i da odgovornim pristupom i velikom željom za uspehom ostvarite svešto poželite.

Zdravlje: Zdravstvena situacija će da bude dobra, ali i vi treba da vodite računa o sebi, da se redovno odmarate, da ne preterujete ni u čemu a posebno ne u konzumiranju alkohola.

webastrolog.info


Komentari

komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *