Horoskop za februar 2018

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas očekuje tokom meseca februara na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja.

 

OVAN

Mars, vaš vladar tranzitira znakom Strelca odakle vam šalje najbolji mogući aspekt trigon koji vam donosi tokom narednog perioda dosta pozitivnih dešavanja vezanih za inostranstvo, učenje, putovanja i generalno vam daje dobru energiju. Po pitanju ljubavi moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim sa kime ste dugo bili u nekoj vrsti prijateljskih odnosa. Oni koji su već u vezi ili braku imaće lepa druženja, okupljanja sa partnerom i prijatljima . Poslovno ovo je period u kome vam se može povećati zarada ili stići neki novac na koji dugo čekate. Zdravlje: proverite prostatu i/ili reproduktivne organe .

BIK

Od desetog februara mnogo bolja situacija za ljubav. Do tada budite maksimalno strpljivi i tolerantni, ne reagujete čak ni kada bi trebalo ako vas druga strana iziritira. Posle desetog febraura puno romantike dolazi u vaš život. Što se posla tiče dobre vesti stižu vam od 18-tog februara, neko će se zauzeti za vas, pružiti vam konkretnu pomoć a takođe moguće je da ćete tada započeti i neki posao koji podrazumeva timski rad. Zdravlje: Mnogo povoljnija situacija nego predhodnih godina. Počinju da se postavljaju prave dijagnoze i određuju adekvatne terapije. Saturn iz Jarca šalje ogromnu, pozitivnu energiju .

BLIZANAC

Februar je izuzetno povoljan za vas. Venera vam šalje odličnim aspektom trigona dobru energiju kada je ljubavni život u pitanju. Možete sresti nekoga koga ste ranije upoznali i ostvariti vezu sa njim ili već postojeću vezu i brak početi da doživljavate na sasvim nov i bolji način. Što se posla tiče pomoć vam stiže od prijatelja i to vam otvara vrata za veliki napredak. Zdravlje: Dobro, možda bi trebalo malo više pripaziti na reproduktivne organe .

RAK

Saturn je tek došao u vaše sedmo polje i već pravi veliko spremanje, da ne kažem čistku na polju partnerskih odnosa. Mnogi labilni brakovi mogu se okončati, opstaće samo jako stabilne veze, brakovi, zajednice u kojima su oba partnera spremna i da ponešto žrtvuju.Oni koji su slobodni mogu imate kratku ali strastvenu avanturu. Što se tiče posla i finansija neka vest o tome vam stiže u narednih par dana. Zdravlje: Proverite cirkulaciju, vene, kapilare.

LAV

Jako dobar aspekt Marsa iz Strelca daje vam veliku energiju, dobra dešavnja na polju ljubavi, mogućnost trudnoće . Februar može biti jako lep mesec za vas. Pun ljubavi i lepih događanja. Svako udruživanje tokom februara donosi vam prosperitet, pa tako i na poslovnom planu timski rad vas vodi ka napredovanju i poboljšanju finansija. A priliv novca moguć već krajem meseca. Zdravlje: Dobro, ako nekih problema imate dobro je proveriti o čemu se radi kod dva lekara, ne slušati savete samo jednog. Kod vas je Saturn u naredne tri godine u 6.polju, polju zdravlja tako da je dobro ne zanemarivati ni sitne simptome i odlaziti redovno na preglede, kontrole. Kao meru preventive, jer se tako kasnije neće javljati veći problemi .Znači, malo više discipline kada je zdravlje u pitanju.DEVICE

Venera u vašem prirodnom šestom polju donosi vam ljubav ali i povećanje zarade. Oni koji su bez partnera mogu upoznati nekoga preko posla, na radnom mestu i sl. Oni koji su već u vezi ili braku možda će započeti zajednički posao sa partnerom ili će njihov partner/ partnerka dobiti neko značajno napredovanje u karijeri. Vesti u vezi posla stižu već za par dana. Zdravlje: Malo više kontrolišite cirkulaciju, vene, kapilare i oslobodite se stresa jer vam sada baš može škoditi bilo kakva nervoza, tenzija i sl.

VAGA

Vaša vladarka Venera ide znakom Vodolije odakle vam pravi dobar aspekt trigon.Takođe u tom sazvežđu omogućava vam da se zaljubite, upoznate nekoga ko će vas ozbiljno zainteresovati i sa tom osobom ostvariti jako dobru vezu .Oni koji su već u braku , vezi doživeće neku vrstu transformacije odnosa, mnogo bolje razumevanje i slaganje. Na poslovnom planu vas očekuje puno dinamike, putovanja, kontakti sa novim ljudima bitnim za vas. Važan put krajem februara ili u martu. Zdravlje:Uglavnom dobro , pazite se prehlade posebno bubrega, mokraćnih kanala i bešike.

ŠKORPIJA

Jupiter, najveći benefik Zodijaka tranzitira vašim znakom što je najpovoljniji period za vas u poslednjih trinaest godina. Radi se o planeti koja daje sve pozitivno i to treba iskoristiti. Na vama je da svaku šansu pravilo upotrebite, da sve što vam je bitno, što dugo priželjkujete uradite upravo u toku ove godine. Trenutno Merkur i Venera biće u vašem prirodnom četvrtom polju pa je akcenat na dešavanjima vezanim za kuću, nekretnine i sl. Nakon toga od 10-tog februara vreme za ljubav. Zdravlje: Dobro, ne bi trebalo da imate nekih većih problema. Pritisak prekontrolišite i što više budite na svežem vazduhu i fizički aktivni.

STRELAC

Mars je u vašem znaku što vam daje snažnu, pozitivnu enegiju koja je dobra i za zdravlje, za sve vrste aktivnosti i povoljno ja za posao.Dobre vesti o poslu stižu vam u narednih par dana. Što se tiče ljubavi možete nekoga upoznati na putovanju.Oni koji su već u braku i vezi mogu imati lepo, zajedničkoputovanje. Zdravlje: Dobro, ne bi trebalod a imate nikakvih problema .

JARAC

Saturn vaš vladar je u vašem znaku u svom sedištu , na mestu gde prirodno vlada , što vam daje jako povoljnu situaciju u naredne tri godine, velike životne transformacije, napredak u svakom smislu.Tokom febraura akcenat na poslu i finansijama.Neke vesti u vezi toga stižu vam u naredna par dana. Kada je ljubav u pitanju u drugoj polovini februara očekuju vas romantični trenuci, lepa putovanja, upoznavanje nekoga na putu i dobre vesti od osoba koje volite.

VODOLIJA

Sunce je u vašem znaku pa je ovo najpovoljniji period u godini za vas. Osim toga i Venera tranzitira vašim znakom što vas čini još lepšim i poželjnijim za suprotni pol, donosi vam i lepa emotivna dešavanja a i novac. Merkur 31.januara stiže u vaš znak i donosi vesti, mnogo toga biće vam jasnije i znaćete u kom pravcu i kako treba delovati. Sve u svemu jako povoljan mesec pred vama. Zdravlje: kontrolišite zube, možete imati i manjih problema sa zglobovima, prijalo bi vam da odete u neke toplije krajeve ili u neku banju sa termalnom vodom .

RIBE

Dosta toga dešava se iza kulisa u nekoj tami , sakriveno od javnosti.Vi ste na to navikli, to je vaš teren gde se dobro snalazite. Od 10-tog februara međutim sve izlazi na svetlost dana i sve će biti u vašu korist. Onda vam predstoji mesec dana u kojima ćete uživati. Imaćete i Sunce i Veneru u vašem znaku, od 18-tog i Merkur a pri tom najmoćniji i najbolji trigon Jupitera tako da ste vi sada i pobednici i povlašće i sve zaista najbolje. Pred vama je toliko dobar period kakav niste imali godinama unazad. Iskoristite sve šanse. Zdravlje: Bez stresa, nerovoze, samo opušteno i biće sve ok.

Astrolog: Dijana Lukić


Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *