3 lagana napitka koje će pomoći da se lako oprostite od suvišnih kilograma

 

Svaka druga žena je, barem jednom u životu, držala neku dijetu i dobro zna kako teško odlaze neželjeni kilogrami. Ali, postoji jednostavan način ubrzanja procesa mršavljenja uz pomoć jednostavnih namirnica.

Pripremili smo 3 proverena recepta napitaka koji nas, u najkraćem mogućem roku, mogu izbaviti od viška kilograma.

 

Voda Sasi

 

Voda Sasi je jedan od najefikasnijih napitaka za mršavljenje.

Ona pomaže brzom razgrađivanju  masti, eliminiše nadimanje i smanjuje otoke. Najbolji rezultati mršavljenja postižu se kombinacijom Sasi vode i fizičkih vežbi.

U ovom slučaju, voda pomaže u oslobađanju suvišnih kilograma, a vežbe vraćaju mišićima i koži čvrstinu i elastičnost.

Detaljnije ovdeNapitak sa medom i cimetom

 

Svako jutro pre doručka na prazan stomak, i uveče pre odlaska na spavanje, popijte napitak sa medom i cimetom. Njegova redovna upotreba ne dozvoljava mastima da se akumuliraju, što dovodi do smanjenja telesne težine.

Mešavina meda i cimeta utiče na čišćenje digestivnog trakta, uklanja parazite, gljivice i druge bakterije, koje usporavaju varenje. Detaljnije ovde

 

Napitak sa limunom i đumbirom

 

Odlično osvežavajuće i veoma korisno piće za ove tople dane. Ovaj napitak će vam biti, ne samo pomoćnik u gubljenju suvišnih kilograma, već će vam i povratiti zdravlje, dobro raspoloženje, lep ten, i sjaj u očima. Đumbirna voda je odlična alternativa za sve vas koji se borite sa viškom kilograma.

Detaljnije ovde


Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *