Tarot prognoza za januar Anžele Perl

Prvi mesec nove godine je poput prvog koraka ka ostvarenju vašeg velikog sna, vašeg cilja. I zato od njega mnogo toga zavisi. Neprevaziđena Anžela Perl, stručnjak za tarot i astrolog sa više od 20 godina iskustva, odlučila je da rasvetli kakav će biti januar 2019. za svaki znak zodijaka.

Anžela Perl je počasni gost međunarodnih astroloških konferencija u Australiji, SAD i Velikoj Britaniji. Njena predviđanja su tačna i pouzdana, a pritom vrlo pozitivna i optimistična. Njeni mudri saveti su pomogli velikom broju ljudi.

Danas će Femina podeliti s vama tarot prognozu za januar 2019. za sve znakove zodijaka!

Ovan

Mnogo susreta s bliskim ljudima, mnogo novih saznanja i raznih kontakata, kao i mnogo putovanja koja će vam izazvati pozitivne emocije. Oni koji traže posao – pronaći će ga. Iako finansije u prvom mesecu nove godine neće biti tako dobre kao što biste želeli, ipak nećete osetiti veliki nedostatak novca.

Otvoriće vam se mnoge nove mogućnosti, ali da biste ih iskoristili, moraćete da sve što se događa sagledate iz drugačijeg ugla. Tarot karte savetuju Ovnu da se ne obazire na prošlost, nego da hrabro krene napred. U privatnom životu će sve biti u redu.

Bik

Univerzum je Biku pripremio lep poklon u vidu pozitivnih emocija i prilike da ode tamo gde je odavno sanjao. Zdravlje i finansije će biti sasvim zadovoljavajući.

Već u januaru, Bik će osetiti da su crni dani prošli i moći će da odahne s olakšanjem. Sasvim je moguće da će stvari koje su dugo stajale u mestu konačno krenuti u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Savršen mesec za lične odnose. Blizance očekuje mnogo prijatnih uzbuđenja i radosti u vezi toga, a sve će se dešavati brzo i intenzivno.

Januar 2019. označiće početak novog perioda, uz moguću promenu starih navika i prethodnog načina života. Sve će se drastično promeniti. Moguća je selidba ili promena posla u perspektivniji. Da vas zdravlje ne bio izneverilo, treba da se bavite sportom i preispitate svoje navike u ishrani.

Rak

Malo je verovatno da će Rak u januaru 2019. godine postići neke uspehe u karijeri, dok u svakodnevnom životu nisu isključene prepreke i problemi. Ako ikako možete, najbolje je da ovaj mesec posvetite odmoru, ne započinjete ništa ozbiljno i prebacite bar deo obaveza na one koji vas uvek podržavaju i kojima bezuslovno verujete.

Očekuje vas neočekivani preokret događaja, koji ne treba da vas plaši. Imajte poverenja u vasionu i sve će proći na način koji je za vas najpovoljniji!

Lav

Dobar mesec za prosperitet. Takođe je moguće napredovanje u karijeri i značajno povećanje prihoda. Odlično vreme za velike kupovine, kao i za mala porodična putovanja.

Ne preterujte u jelu, a pogotovo u piću! U ovom mesecu ćete osetiti veliku želju da budete još aktivniji. Poslužiće vas i zdravlje.

Devica

Device će konačno pronaći vremena za sebe. Biće u mogućnosti da se povuku, meditiraju u tišini i pronađu pravi odgovor. Poželjno je opuštanje u kadi ili poseta spa centru. Moguće su promene na bolje – usled promene mesta boravka i povećanja prihoda.

Nije isključeno da će na poslu započeti novi projekat, koji će zahtevati prekovremeni rad ili raditi nešto čime se do sada nisu bavile. Devicama će to otvoriti izvanredne nove perspektive i pomoći da izgrade sjajnu karijeru.

Vaga

Sve čemu Vaga nije posvetila dužnu pažnju u drugoj polovini 2018. godine, krenuće naopako i prisiliti je da poduzme hitne mere. Ukoliko ne zanemarite ono što se dešava i aktivno se prihvatite popravljanja situacije, jednom za svagda ćete se rešiti mnogih nevolja.

Ovo je dobro vreme da naučite nešto novo. Učite novi jezik, idite na kurseve kulinarstva ili plesa – u svemu će vas pratiti uspeh i pozitivne emocije. Takođe će biti dosta susreta i kratkih putovanja.

Škorpija

Ceo januar će vam proteći aktivno i nezadrživo ćete juriti napred. Pojedine Škorpije će čak dobiti zanimljive ponude, iz raznih oblasti života.

Osim toga, u izgledu je ostvarenje mnogih želja. Neke od njih će materijalizovati same Škorpije, trošeći na to impozantne sume novca, ali bez trunke žaljenja, dok će se nešto ostvariti zahvaljujući nekoj uticajnoj osobi.

Strelac

Prvi mesec zime otvara pred Strelcem mnoge mogućnosti i pali zeleno svetlo u gotovo svim važnim oblastima života. Anžela Perl savetuje svim predstavnicima ovog divnog znaka zodijaka da ne budu lenji i da naprave spisak želja. Budite sigurni da će se većina njih sigurno ostvariti tokom 2019. godine, a januar bi mogao biti dobar početak.

Preispitajte svoje finansije i razmislite koliko ste njima zadovoljni. Nove ideje za zarađivanje novca doneće pozitivne rezultate.

Jarac

Jarce u januaru očekuje mnogo kretanja. Moguća su službena putovanja i putovanja u druge zemlje. Prvi mesec nove godine posebno je povoljan za one Jarce koji se bave naučni istraživanjima, predavanjem, reklamiranjem, osiguranjem i televizijom. Posao će im doneti zadovoljstvo, a možda i novčane bonuse od šefova ili klijenata.

Krajem januara će verovatno doći do nekih emocionalnih problema, na koje bi Jarac mogao pomalo burno da reaguje. Zapamtite da je pred vama godinu dana mogućnosti i neočekivane sreće – ne propustite ih, sve će biti u redu!

Vodolija

Ako odavno želite da promenite posao, onda će januar biti najpogodniji mesec za to. Samo nemojte odmah nakon praznika obavestiti šefa da odlazite. Uzdržite se od velikih izjava, skandala i buke. Nikad se ne zna hoćete li uspeti da brzo nađete novi posao ili ćete morati još tu da ostanete. Staloženost i vera u sebe će vam doneti uspeh!

Imaćete mnogo snage i energije da započnemo nešto novo. Ovo je takođe dobro vreme da shvatite sebe, provedete vreme u prirodi i razmišljate. Potrudite se da čujete šta vam govori intuicija.

Ribe

U prvoj polovini januara 2019. godine, mnoge Ribe će primetiti da novogodišnje gozbe nisu prošle bez posledica. Najvažnije je da se ne brinete: brzo ćete izgubiti težinu i čak postati vitkiji nego pre, pod uslovom da se redovno bavite sportom i budete umereni u jelu.

Ovo je dobro vreme da pronađete svoju srodnu dušu. I nemojte se plašiti da maštate, jer 2019. je godina u kojoj Ribe mogu da ostvare sve!


Komentari

komentara

1 komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *