9 stvari koje će izaći iz mode u 2017. godini

 

Želimo uvek izgledati moderno, ali ispratiti sve nove trendove je, jednostavno, nemoguće.

Predlažemo vam osnovne trendove – izaberite ono što vam se sviđa.

1. Miksovi od nekoliko ukrasa, umesto čoker ogrlica

 

 

Vreme je da se oprostimo od svih vrsta čoker ogrlica, i damo prednost nakitu od metala. Aktuelno je nositi zajedno nekoliko ukrasa, na primer, jedan masivniji i dva manje masivna.

 

2. Prirodni ton umesto konturisanja lica

 

 

Prirodni ton kože, sa vlažnim efektom, smenjuje konturing. Umesto razlicitih hajlajtera, bolje je nabaviti tečni puder (ili u kamenu) prirodne nijanse i koristiti ga, ako za to postoji opravdanost.

 

3. Lagane lokne umesto čvrstih kovrdža

 

 

Opuštene, lagane lokne dolaze kao zamena za čvrste kovrdže. Više nećete morati sušiti kosu na izuzetno visokoj temperaturi,  i fiksirati je velikom količinom laka, ili gela za kosu.

 

 

 

 

 

4. Pliš umesto teksasa

 

 

Različitim stvarima od teksasa, kao smena, stižu stvari od pliša. Pliš dodaje eleganciju, šarm i glamur svakoj ženi.

Pliš se najbolje kombinuje sa satenom, kožom, velurom i tvidom. Kod kombinacija sa plišanim stvarima,najbolje je izabrati jednu mat, a drugu sa blagim sjajem.

 

5. Tradicionalne suknje umesto karnera i nabora

 

 

Nabrane suknje izlaze iz mode, zamenjuju ih aktuelne suknje-olovke, što je zaista univerzalna stvar, koja odgovara svim ženama, bez izuzetka. Odlično naglašavaju figuru i noge.

 

6. Haljine kombinezoni umesto uskih prijanjajućih haljina.

 

 
 

Uske prijanjaјuće haljine su izgubile svoju aktuelnost. Kao zamena stižu, ne manje efektne i smele, haljine kombinezoni, kojima se može korigovati silueta.

 

7. Strukirani kaput umesto „oversize“ kaputa

 

 

Izlaze iz mode i kaputi „oversize“, zamenjuju ih strukirani modeli. Ipak, nema potrebe da ih se definitivno rešimo, jer znamo za tendenciju «vraćanje u modu».

 

8. Neočekivane kombinacije boja umesto klasičnih

 

 

U poslednje vreme kombinovati obuću i tašnu smatra se lošim ukusom. Savremena moda sve češće nam diktira da ovo ne treba raditi. Preporučujemo stavljanje akcenta na tašnu, a boju obuće ukombinovati, recimo, sa bojom kaputa.

 

9. Elegantne cipele umesto patika sa potpeticom

 

 

Patike sa potpeticom, takođe, treba zaboraviti i opredeliti se za klasične cipele, koje uvek elegantno izgledaju na bilo kojoj nozi.

 

 


Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *