Pet korisnih aplikacija za vaš smartfon!

 

Pet korisnih aplikacija za vaš smartfon!

 

Osnovna prednost naših dana  – bezuslovno Internet. Mreža je objedinila ljude širom sveta i postalo nam je pristupačno ono o čemu nismo ni sanjali pre dvadesetak godina.

Savremeni pametni telefoni (smartfoni) omogućavaju čuda, pomoću Interneta.Recimo, preuzimati besplatne korisne aplikacuje koje poboljšavaju kvalitet života i pomažu nam na svakom koraku.

Personalni trener, brojač kalorija, aparat za merenje krvnog pritiska i otkucaja vašeg srca, ženski podesetnik za ovulacije i plodni period, bebi alarm u džepu – samo su mali deo toga što danas može vaš telefon. Dakle,

Pet besplatnih korisnih aplikacija za vaš smartfon:

 

 

 

 

Personalni trener.

Pet korisnih aplikacija za vaš smartfon!

 

Personalni trener – tako se može nazvati ova aplikacija, koja će pratiti vašu svakodnevnu fizičku aktivnost i zdravstveno stanje, i davati preporuke šta treba raditi za najbolje rezultate.

Dok šetate, trčite, vozite bicikl u bilo koje doba dana, vaš telefon evidentira sve podatke u Google Fit. Takođe, ova aplikacija pomoći će vam da se pridržavate plana ishrane, i dovesti vas u odličnu fizičku formu.

 

Merenje krvnog pritiska.

iCare Blood Pressure Pro - Android Apps on Google Play

 

Nikad nije bilo lakše kontrolisati svoj krvni pritisak! Nema potrebe da kupujete sprecijalni aparat za ovu namenu, sada to možete učiniti uz pomoć aplikacije Blood Pressure, koja sem ostalog, omogućava i kontrolisanje vaše težine.

 

Uradite sebi EKG

Pet korisnih aplikacija za vaš smartfon!

 

Izmeriti brzinu otkucaja svog srca, i saznati koliki vam je puls, možete uz pomoć Kardiograf aplikacije, na isti način kao i profesionalna medicinska oprema! Bez ikakvog spoljašnjeg hardvera, samo pomoću ugradene kamere ili senzora svog pametnog telefona ili tableta, možete da dobijete precizna očitavanja, skoro trenutno.

Može da bude veoma praktično prilikom vežbanja, ako ste pod stresom, ako imate medicinski problem vezan za rad srca, ili jednostavno, ako ste radoznali.

 

Ženski podsetnik.

 Pet korisnih aplikacija za vaš smartfon!

 

Lični ginekolog-konsultant koji će pratiti vaš ciklus, izračunavati dane ovulacije i ukazati kada je najveća verovatnoća da zatrudnite…

Aplikacija Ženski kalendar je pravo blago za sve one koji sanjaju o bebi. Veoma jednostavan, i za korišćenje lak program, omogućava kontrolisanju vašeg zdravstvenog stanja,  i uz pomoć dopunskih parametara možete pratiti ono što vas interesuje: telesna težina, broj sagorelih kalorija tokom vežbanja itd.

A uz pomoć Bebac aplikacije, možete pratite razvoj trudnoće iz nedelje u nedelju, a nakon porođaja, nastavite da pratite razvoj vašeg deteta sve do sedme godine.

 

Pretvorite svoj telefon u bebi alarm.

 

 

Aplikacija, koja će obradovati mnoge novopečene roditelje, zove se Baby Monitor, a služi da pametni telefon pretvori u bejbi monitor, koji vas obaveštava da li vaše dete u susednoj sobi mirno spava ili plače.

Ako vaša beba spava, a vi ste u drugoj sobi, monitor će detektovati da vaša beba plače i upozoriti vas pozivom, ili tekstualnom porukom.

Čitajte još: 7 sakrivenih mogućnosti Vibera, koje će vam biti od koristi.

 


Komentari

komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *