Dragocena mapa sa Wi-Fi šiframa bilo kojeg aerodroma na svetu.

 

Inženjer za kompjutersku bezbednosti  i bloger, Anil Polat, učinio je ogromnu uslugu svim ljubiteljima putovanja. On je stvorio interaktivnu mapu pod nazivom WiFox, koja sadrzi WiFi šifre većine aerodroma širom sveta.

Mapu možete lako i jednostavno koristiti ne izlazeći iz mreže. Evo kako ona izgleda: simbolima malih aviona na mapi su obeleženi aerodromi, a sa leve strane je spisak, koji sadrži imena mreža i njhove šifre. Korišćenje servisa je veoma jednostavno:

 

 

 

 

Na primer, planirate posetiti Rim. Pronalazite ovaj grad na mapi, ili unosite naziv u polju pretraživača sa leve strane.

Birate Međunarodni aerodrom Leonardo da Vinči (ili Fiumicino) i vidite da je na aerodromu  dostupna besplatna WiFi mreža Casa Alitalia Lounge, gde lozinka nije potrebna, i Aviapartner sa lozinkom Aviapartner01.

 

 

Informacija se stalno obnavlja, pojavljuju se podaci o drugim gradovima i drugim aerodromima, zato vredi zabeležiti ovaj servis. Za veću udobnost putnika dostupan je i u mobilnim aplikacijama za iOS i Android.

 


Komentari

komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *