Mesna dijeta

Mesna dijeta pokazuje rezultate više u smanjenju obima nego u skidanju kilograma pa ce te sa pet skinutih kilograma izgledati kao da ste skinuli deset!

Mesna dijeta” sam naziv ove dijete dovodi do zbunjenosti jer je za meso vezana predstava da dovodi do povecanja kilograma medjutim glavni krivci za gojaznost su ugljenihidrati i masti a posebno ako se unose u vecim kolicinama zajedno sa mesom.

Mesna dijeta nije dijeta koja ce ekspresno brzo smanjiti kilograme cak se kod mnogih u prvim danima držanja mesne dijete dogodi da se kilaža poveca ali o tome ne treba brinuti jer kad salo pocne da se topi ako budete uporni za mesec dana bi trebalo da skoro u potpunosti ostanete bez njega(zavisi koliko ga imate).

Mesna dijeta nije dijeta koja je pre svega koncentrisana na skidanje kilograma vec na smanjenje u santimetrima. Mišicno tkivo je tri puta teže od sala pa ne trebate brinuti oko toga koliko ste kilograma izgubili pomocu mesne dijete pa rezultate bolje merite u santimetrima.

Pre pocetka mesne dijete izmerite obim svih mesta na telu sa naslagama sala i posle mesec dana bicete veoma zadovoljni onim što je ucinila mesna dijeta. Za vaš izgled i zdravlje je mnogo bitnije da nemate salo od toga koliko kolograma imate.

Salo na stomaku je najupornije i i teško ga je u potpunosti skinuti samo dijetom vec su neophodne i vežbe za trbušnjake.

Mesna dijeta ishrana:
Za mesnu dijetu nisu potrebni posebni recepti i strogo odredjene tablice ishrane.
Možete spremati sve vrste mesa:ribu,piletinu,junetinu curetinu i nemasne delove svinjetine (kremenadla,ostale izbegavajte).

Meso možete: peci, kuvati, pržiti ili spremati na bilo koji nacin.

Mesna dijeta nece biti toliko efikasna ako koristite i mesne preradjevine:pljeskavice,kobasice,viršle,salame itd.jer one sadrže velike kolicine raznih dodataka, delova masnih tkiva i iznutrica.
Tokom mesne dijete možete koristiti voce i povrce u veoma malim kolicinama zbog unosa vitamina i minerala mada neki preporucuju da se sve to zameni vitaminskim tabletama.

Vocne sokove ,gazirane napitke i pivo zaboravite!

možete piti nezasladjene cajeve i kafu bez šecera.
I za kraj ono što je najteže ljudima sa naših prostora kad je u pitanju mesna dijeta?

Morate se navici na obroke bez hleba jer je on jedan od najvecih krivaca za vaše naslage sala!!!
Kad prekinete mesnu dijetu bice vam lakše da jedete sa veoma malo hleba jer ako nastavite po starom salo ce se vratiti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Komentari

komentara

1 komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *